LIFE VICTORIA OUTSIDER: Julien van Mellaerts baríton i Simon Lepper piano

Ha arribat la primavera. Ara sí. Ara ja ho podem dir. El Festival Life Victoria ens ha portat la primavera als cors. Un concert de Julien Van Mellaerts (baríton) i Simon Lepper (piano), que han anomenat Outsider. Uns lieds que ens parlen d’estimar, de voler estimar, de ser estimat… de no ser-ho.

El Life Victoria torna a Barcelona per la porta gran

Una primera part amb composicions de Franz Schubert, Hugo Wolf (El cançoner italià) i Richard Strauss que ens van fer sentir com un jardí sec que, de sobte, comença a rebre aigua de la pluja. Una pluja en forma de música que ens va regar a tots i ens va fer adonar-nos de com enyoràvem aquests concerts.

La segona part, amb música de Ralph Vaughan Williams i Maurice Ravel, va acabar de reblar el concert. La música va ser com una abraçada forta que tots necessitàvem.

Julien van Mellaerts va estar meravellós en totes els lieds. Amb una veu plena de matisos, donava a cada frase una intenció diferent. Cada lied era una petita joia d’art que ens va fer vibrar.

Simon Lepper va ser l’acompanyant perfecte. Un piano de fons que es fonia amb la música per donar-li força en alguns moments o, simplement, per acompanyar.

En un entorn magnífic, el Recinte Modernista de Sant, a estones acompanyats pel cant dels ocells dels jardins del voltant, el concert era més que un concert. Era una benvinguda a la normalitat. Era un raig de pluja sobre un públic que la va rebre amb ànsia. Era una celebració de la primavera que ja treu el nas.

Dos intèrprets que van deixar el públic impressionat. I, sobretot, dos intèrprets que ens van fer una abraçada musical que ens va remoure l’ànima. Julien van Mellaerts i Simons Lepper, amb el Festival Lied Victoria, ens han portat la primavera. Això sí que és començar la primavera amb bon peu.

El 22 d’abril, el proper concert, estarà a càrrec de Sylvia Schwartz (soprano) i Malcolm Martineau (piano), en un concert que ens parlarà sobre l’evasió… un concepte que tots hem tingut presents durant la pandèmia… evadir-nos!

El Festival Life Victoria sap programar i fer selecció d’intèrprets… i sap donar en cada moment allò que tots necessitem. Un gran encert, com sempre.


Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *