LIFE VICTORIA: Sylvia Schwartz, soprano i Malcolm Martineau, piano

El Recinte Modernista de Sant Pau ha tornat a ser l’epicentre de la primavera… perquè el Life Victoria hi va programar un concert que va fer que el bon temps ens acompanyés uns dies.

Un concert que va començar amb el baríton Lluís Calvet i Pey acompanyat per xxx al piano, amb cançons de’Èric Varas, allunyades del tòpic del lied, amb un cert aire de jazz i swing que ens van fer venir ganes a tots de ballar.

I sí, tots vàrem acabar movent-nos als nostres seients, mentre gaudíem de la interpretació excel·lent de Lluís Calvet i Pey, un «nou artist» del Festival Victoria que caldrà tenir present en el futur… un encert de totes totes.

Sylvia Schwarto i Malcolm Martineau, concert al Life Victoria

I després va venir el programa amb una soprano consagrada com Sylvia Schwartz, acompayada al piano per Malcolm Martineau… amb un programa ple de vida que ens va emocionar, ens va fer somiar, ens va fer volar… i també ens va fer riure.

Sylvia Schwartz va interpretar cada lied amb un aire diferent, va saber donar a cada composició un to i una interpretació que feien que les cançons fossin gairebé visuals. Malcolm Martineau, al piano, va ser l’acompanyant imprescindible, que s’acoplava perfectament a la veu.

Els concerts de Life Victoria són una crida al bon temps, a la llum. Són música feta imatge. Cada concert és únic i diferent, i fa que sortim del recital amb l’ànima més lleugera i el sol plantat al cor.


Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *