Assistim al cicle de concerts Life victoria Barcelona

Assistim al cicle de concerts Life victoria Barcelona

La Fundació Victòria de los Ángeles ofereix un cicle de concerts que és insuperable. O això és el que ens pensávem…. perquè el passat dia 9, no només ens va convidar a la capella de Santa Àgueda, un espai impressionant, també ens va donar una sorpresa.

El Lied Festival, del cicle Life victoria Barcelona, havia programat un concert amb la soprano Carolyn Sampson i el pianista Joseph Middlenton. I, en lloc d’ells, van sortir a escena la soprano Elena Mateo i la pianista Istitxu Sistiaga que van obrir el concert, com si fos un pròleg, amb cançons de Wagner i Respighi. Dues artistes novelles que van demostrar que la Fundació Victoria sap escollir molt bé els intèrprets que la representaran.

Després, un cop acabada aquesta breu i brillant introducció, vam tenir el plaer de gaudir de la veu de Carolyn Sampson. Una veu plena de vida, de matisos, d’emocions que ens va interpretar un repertori que va anomenar «Fleurs», un repertori farcit de cançons totes dedicades a les flors.

Les composicions de Britten, Purcell, Richard Straus, Schumann, Gounod, Fauré, Schubert, Quilter, Poulenc, Hahn, Debussy, Chabrier i Boulanger van compondre diferents capítols, tots dedicats a les flors. Un concert que va ser una delícia des del primer moment. I que va acabar amb un regal de Carolyn Sampson, en agraïment al públic que va aplaudir amb força.

La Fundació Victoria de los Ángeles ens va mostrar dos moments de la carrera d’una soprano: el debut, i el triomf. I en els dos casos ho va encertar de ple.

El concert del dia 9 de novembre va ser un regal per a les oïdes.

Aquí us deixem més informació sobre el cicle Life Victoria

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *