Arriba Loca Open Mic a La Badabadoc

Arriba Loca Open Mic a La Badabadoc

La Badabadoc enceta un nou projecte: Loca Open Mic. Un micròfon obert per donar veu a nous còmics i monologuistes. Un micròfon que dona l’oportunitat a gent que encara està lluny del circuit professional i que ha d’ampliar el seu currículum. Gent que sap el que es fa però que encara no ha fet el salt cap a un públic majoritari.

L’open mic de La Badabadoc va ser un micròfon obert, però… tots els monòlegs van girar entorn al tema LGTBQ+. I el públic s’hi va abocar.

Loca Open Mic és el micro obert que proposa La Badabadoc als nous artistes

Presentat per Mai i Andrea, que també van tenir el seu moment open mic, la vetllada va comptar amb cinc monologuistes que ens van mostrar cinc maneres ben diferents d’encarar un monòleg, cinc maneres diferents de fer humor i de plantejar el tema. No hi va haver dos monòlegs que fossin mínimament semblants… tots van ser completament diferents els uns dels altres, únics, especials.

Els cinc monologuistes, i els dos presentadors, es van ficar el públic a la butxaca. Un públic que venia amb ganes de passar una bona estona i que va obtenir el que esperava: un bon show, amb bons còmics, bon monòlegs…

El dia 31 de gener, La Badabadoc es va llançar al buit, amb un projecte diferent, i ho va encertar. Era el primer de més micròfons oberts… el proper serà el 28 de febrer i us recomanem que hi aneu amb temps, perquè la sala estava plena de gom a gom i ho tornarà a estar.

L’open mic de La Badabadoc és comèdia de prop, amb humor, amb molts tipus d’humor… segur que hi trobeu algú amb qui esteu en sintonia.

L’open mic de La Badabadoc és un encert. Sense dubte. El proper, el 28 de febrer, reserveu-vos la data.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *