Lumière, al Sant Andreu Teatre aquest cap de setmana

Nuestra opinión

Aquest cap de setmana el SAT ens convida a Lumière, un nou espectacle dins de la seva programació familiar, de la qual som molt fans i no ens el pensem perdre!

La Cia. Txema Muñoz ve de la mà de Lumière, el seu nou show, barreja de màgia, clown i humor gestual, com és característic d’aquest mag que ja fa vuit anys es va donar a conèixer amb el seu «Tea Time» i posteriorment amb «The Postman», la qual va triomfar a Catalunya i també a fora.

Lumière, una nova obra familiar al SAT

Lumière, continua la línia ja encetada amb The Postman, i busca trencar amb la idea del tradicional d’espectacle de màgia i combinar l’il·lusionisme amb la tècnica del mim i l’humor, creant així un show familiar, sorprenent i divertit, apte per a tots els públics, tot i que es recoman especialment a partir de 4 anys.

A Lumière, el Txema Muñoz espera un tren que no arriba i, mentrestant, deixa volar la seva imaginació i la de tots els espectadors, fins a llocs màgics i plens de secrets; ens fa riure i ens sorprèn.

L’actor còmic ha dit sempre que el seu objectiu és alegrar el dia a tots els que el rodegen, estem segures de que ho aconseguirà una vegada més.

Tenim moltes ganes de SAT familiar aquest cap de setmana!


Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *