Lumière, al Sant Andreu Teatre aquest cap de setmana

Lumière, al Sant Andreu Teatre aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana el SAT ens convida a Lumière, un nou espectacle dins de la seva programació familiar, de la qual som molt fans i no ens el pensem perdre!

La Cia. Txema Muñoz ve de la mà de Lumière, el seu nou show, barreja de màgia, clown i humor gestual, com és característic d’aquest mag que ja fa vuit anys es va donar a conèixer amb el seu «Tea Time» i posteriorment amb «The Postman», la qual va triomfar a Catalunya i també a fora.

Lumière, una nova obra familiar al SAT

Lumière, continua la línia ja encetada amb The Postman, i busca trencar amb la idea del tradicional d’espectacle de màgia i combinar l’il·lusionisme amb la tècnica del mim i l’humor, creant així un show familiar, sorprenent i divertit, apte per a tots els públics, tot i que es recoman especialment a partir de 4 anys.

A Lumière, el Txema Muñoz espera un tren que no arriba i, mentrestant, deixa volar la seva imaginació i la de tots els espectadors, fins a llocs màgics i plens de secrets; ens fa riure i ens sorprèn.

L’actor còmic ha dit sempre que el seu objectiu és alegrar el dia a tots els que el rodegen, estem segures de que ho aconseguirà una vegada més.

Tenim moltes ganes de SAT familiar aquest cap de setmana!


Lumière, al Sant Andreu Teatre aquest cap de setmana

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *