A ritme de vida «Mal Martínez – Humor i hòsties». Us queden 2 dijous i prou!

Nuestra opinión

Nota: 7.50 sobre 10

Dijous passat vam anar al teatre! Al Jove Teatre Regina, que sí, que malgrat el que molts podeu pensar, també fa programació per adults. Els dijous per la nit, des de fa algunes setmanes, l’escena d’aquest teatre càlid i familiar del barri de Gràcia, l’omplen alguns instruments i un únic músic per a tots ells; un escenari per un sol actor.

Un monòleg i un solo, tot a la vegada i  a ritme de vida. Marc Martínez ens porta de la mà per la seva infància i la seva adolescència, dirigit per Miguel Casamayor i Marta Pérez, amb un espectacle que ve de representar-se en un altre lloc molt nostre i també molt de Marc Martínez; el Teatre del Raval.

L’oferta cultural en una ciutat com Barcelona sovint ens desborda. Necessitem un un «guiño», un feeling especial, un crit d’un nom o d’una imatge, que, tot repassant la cartellera ens digui alguna cosa a cau d’orella o ens remogui una miqueta aquí a l’estomac.

El Marc Martínez és un actor d’aquests catalans de sempre, d’aquests que sembla que sempre són joves i surten a les sèries de TV3. Actor, director, músic, ha fet televisió, cinema i teatre, ha fet moltes coses i ara, sembla que fa el que vol. Que pot ser que sempre ho hagi fet, no ho sabem, però ara es nota i se sent que gaudeix i que pot ser ell mateix.

Doncs resulta que aquest actor que sembla que sempre és jove,  s’ha fet gran i  puja tot sol a un escenari, TOT SOL durant gairebé dues hores, poca broma! Havíem llegit que durava 90 min però dijous passat, els espectadors del Jove Teatre Regina, no ens vam aixecar de la cadira fins les onze de la nit, passaven inclús alguns minuts.

Marc Martínez ens presenta l’espectacle: MAL MARTÍNEZ: HUMOR I HÒSTIES al Jove Teatre Regina, els dijous a la nit. I només en queden dos!

La nostra sensació és que l’espectacle va in crescendo; que evoluciona favorablement, que va entrant en calor de la mateixa manera que ho fan els espectadors, que cada minut que passa se senten més còmodes actor i públic (cadascú en el lloc que ocupa i li pertoca) i que la connexió cada cada cop és més evident i  la comunicació més fluïda entre els dos nivells de la sala.

Marc Martínez ha arribat a la cinquantena i pot fer una retrospectiva de la seva infància i adolescència, plena d’hòsties (com la de molts) amb molt bon humor.4

Molt íntim, molt personal, molt despullat. Molt d’aquí, molt irònic, molt subjectiu i alhora molt de tots. Una història de veritats, de la vida, de la seva i la de molts que no podem deixar de recomanar-vos. Li posarem un 7,5/10.

  • Jove Teatre Regina
  • Dijous a les 21 h
  • Preu: 20 € (15 € amb el carnet jove o de jubilats)

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

2 comentarios:

  1. Fan ganes de veure-ho de veritat!!!!

  2. Tindrem que anar-hi!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *