Manifest

Des d’ Espectáculos BCN volem col·laborar en donar més visibilitat a les dones creadores del nostre país.

Per això, a partir d’avui, obrirem una nova secció a la nostra web que es dirà «Les dones són aquí» seguint el moviment promogut per Dones i cultura.

Amb això el que volem és donar més visibilitat a les dones creadores i que puguin tenir un escaparat online per donar-se a conèixer.

Per aquest motiu et convidem a que tu, dona, col·laboris amb aquesta secció. Pots enviar-nos per correu electrònic informació sobre el teu treball i, nosaltres, ens encarregarem de fer un article, un reportatge, una entrevista…

Tu també podràs col·laborar activament en aquesta secció i, per aixó, deixem les portes obertes a que ens envieu reflexions, pensaments, opinions i tot allò que vulgueu comunicar. És una secció pensada per a les Dones Creadores i, per això, entre totes la crearem i donarem forma.

Només heu de posar-vos en contacte al mail espectaculosbcn@gmail.com

#onsonlesdones #lesdonessomaqui

Manifest

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *