Crítica: MAREMAR un viatge per Mar a la recerca d’una llar

Nota: 9 sobre 10

El nou musical de Dagoll Dagom, Maremar, s’estrena el dilluns 24 de setembre al Teatre Poliorama, per les festes de la Mercè. Dissabte, vam poder assistir a la primera prèvia de l’espectacle.

Maremar gira entorn a la figura de Pèricles, príncep de Tir, i els seus viatges per terra i mar, que el portaran a conèixer la seva dona i com a conseqüència li donaran el regal d’una filla; Marina. Un muntatge amb una posada en escena, moderna, trencadora, amb dansa contemporània, i música a capella, fa referència a una temàtica actual que toca i que tots coneixem; els refugiats.

Maremar, el nou musical de Dagoll Dagom i Lluís Llach

Maremar és un espectacle molt diferent al què normalment hem vist de Dagoll Dagom. Amb música de Lluis Llach cantada A capella durant tota l’obra, amb diferentes veus molt ben empastades, i acompanyades amb energètiques coreografies d’Ariadna Peya que no deixen de sorprendre.

L’espectacle està recolzat en molts moments d’imatges i vídeos que es projecten a l’escenari i juntament amb els moviments coreogràfics dels actors, dóna molt realisme a la història.

Grans actors i grans veus a Maremar

Els actors, molt joves, sorprenenen amb un talent musical i interpretatiu extraordinàri. Elena Tarrats, la protagonista de l’espectacle, dóna a la història una veritat increïble. Mercè Martinez i Roger Casamajor que són qui porten el pes de l’espectacle, transmeten un realisme i una gran profunditat a l’obra.

Un espectacle musical que s’inspira en els viatges de Pèricles per parlar d’una història actual i molt real; de les mil·lions de persones que viatgen a través del mar, terra i aire dia a dia buscant una nova casa on viure.

Maremar és un viatge ple de sentiments, que t’atrapa i t’arriba molt endins. Un imprescindible d’anar a veure. Fins al 19 de gener al teatre Poliorama.


Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

2 comentarios:

  1. Emocionant! Excel.lent!

  2. Música i coreografies molt bé. La dramatúrgia i la interpretació fluixes. Un Shakespeare mal fet amb el drama contrmporani del Mediterrani com a anècdota. Una pena

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.