Maria Arnal i Marcel Bages, PER FI UN L.P. i el presenten a l’Apolo!

Què pot sonar quan s’ajunten una badalonina i un flixenc? doncs segur que tot el que us podríeu imaginar queda molt lluny de la realitat. Ens sona a tradició, a casa, a terra, … DONCS SÍ, però tot això ho evolucionen, ho transformen i ho exploten per regalar-nos una bomba de melodia poètica. Una bomba de les que no vols esquivar, de les que vols que t’esclatin a la cara i t’inundin de sensacions.

El punt fort de la Maria i el Marcel és aquest, que des de la senzillesa d’una veu i una guitarra, transmeten una força que, quan comencen a sonar, et sorprèn.

Maria Arnal i Marcel Bagés a l’Apolo el 25 d’abril a les 21 h 

Aquest duo, que han tret dos EP’S basats en la canço popular i donant-li un gir potent, trencador, revolucionari i festiu, vénen a presentar-nos el seu primer L.P., titulat “45 cerebros y 1 corazón”, disponible des del 21 d’abril. El single de presentació, “Tú que vienes a rondarme”, ha estat descrit, per ells mateixos com “un exquisit fruit de la química entre el duo i el seu productor, David Soler”.

AQUEST DIMARTS LA PRIMAVERA ESCLATA A L’APOLO AMB MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS. UN ESPECTACLE ESPECIAL EN TOTS ELS SENTITS. 

  • SALA APOLO – FESTIVAL DEL MIL·LENNI
  • 25 ABRIL A LES 21 H
  • ENTRADES EXHAURIDES

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *