Maria Arnal i Marcel Bages, PER FI UN L.P. i el presenten a l’Apolo!

Què pot sonar quan s’ajunten una badalonina i un flixenc? doncs segur que tot el que us podríeu imaginar queda molt lluny de la realitat. Ens sona a tradició, a casa, a terra, … DONCS SÍ, però tot això ho evolucionen, ho transformen i ho exploten per regalar-nos una bomba de melodia poètica. Una bomba de les que no vols esquivar, de les que vols que t’esclatin a la cara i t’inundin de sensacions.

El punt fort de la Maria i el Marcel és aquest, que des de la senzillesa d’una veu i una guitarra, transmeten una força que, quan comencen a sonar, et sorprèn.

Maria Arnal i Marcel Bagés a l’Apolo el 25 d’abril a les 21 h 

Aquest duo, que han tret dos EP’S basats en la canço popular i donant-li un gir potent, trencador, revolucionari i festiu, vénen a presentar-nos el seu primer L.P., titulat «45 cerebros y 1 corazón», disponible des del 21 d’abril. El single de presentació, «Tú que vienes a rondarme», ha estat descrit, per ells mateixos com «un exquisit fruit de la química entre el duo i el seu productor, David Soler».

AQUEST DIMARTS LA PRIMAVERA ESCLATA A L’APOLO AMB MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS. UN ESPECTACLE ESPECIAL EN TOTS ELS SENTITS. 

  • SALA APOLO – FESTIVAL DEL MIL·LENNI
  • 25 ABRIL A LES 21 H
  • ENTRADES EXHAURIDES

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *