Crítica: Mars Joan – una comèdia Marcial…

Nuestra opinión

Crítica: Mars Joan - una comèdia Marcial...

Nota: 8 sobre 10

La companyia Dara Teatre s’ha inspirat en el reallity belga «MARS ONE», que buscava 2 homes i 2 dones per anar a viure a Mart, per fer una comèdia que parla sobre el futur i els canvis de vida radicals.

Mars Joan planteja un tema amb qui molts ens podem sentir identificats ja que en algun moment de les nostres vides, podem haver-nos plantejat: deixar-ho tot i marxar ben lluny.

En Joan té la oportunitat de marxar a Mart a començar una nova vida, complint el seu somni de petit i deixar enrera una vida amb una parella i uns amics que no l’entenen ni el satisfan. Però aquest canvi serà tan positiu com pensava? Aconseguirà ser feliç?

Mars Joan, una obra molt divertida i original

Pel que fa a l’espectacle cal dir que és original ja que té un argument molt interessant i és tractat d’una manera divertida, amena i real. Tot i així, potser es troba a faltar que hi hagi un canvi més evident quan comença el concurs televisiu, per entendre millor que estan participant al programa i donar-hi més importància.

Els actors (Míriam Tortosa, Roc Esquius, Isidre Montserrat i Núria Deulofeu) defensen personatges molt diferents però molt reals amb qui et pots sentir identificat, amb espontaneïtat i molt d’humor. A destacar el paper que interpreta l’actriu Míriam Tortosa amb una gran intensitat i veritat.

Mars Joan ensenya que la realitat no es pot canviar quan encara tens coses sense resoldre, perquè si no tanques aquestes portes, sempre tornaran a obrir-se.

 


Crítica: Mars Joan - una comèdia Marcial...

Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *