Mas Gospel presenta nou espectacle el 13 de maig a Paral·lel 62

mas gospel barcelona

El proper 13 de maig podrem escoltar el cor Mas Gospel que celebra el seu 10è aniversari amb un nou espectacle – Let Revival Come – que compta amb més de 40 veus i una banda de 6 músics. El concert es farà a Paral·lel 62, l’antiga Sala Barts reconvertida en un dels espais musicals de referència de la ciutat.

Un concert de gòspel a Barcelona amb Mas Gospel

L’espectacle mostrarà una selecció de temes carregats de potència vocal i instrumental inspirats en les grans produccions del gòspel contemporani als Estats Units i el Regne Unit. La companyia està dirigida per Gerson Gelabert que aporta una àmplia trajectòria com a músic, arranjador, compositor, cantant i docent i que, a més, posa el seu segell personal amb temes de creació pròpia.

Fidels a la voluntat de donar suport a projectes solidaris, el concert de Mas Gospel es farà en benefici del Casal d’Infants que des del 1983 ajuda infants i joves en risc d’exclusió social, al qual es destinarà la recaptació de les entrades. També donarà més visibilitat al projecte i a les persones que en formen part. Altres iniciatives solidàries en què Mas Gospel col·labora habitualment són La Marató de TV3, Banc dels Aliments, Banc de Sang de l’Hospital de Sant Pau, Associació Stop Accidents o Chazon Children’s Centre.

Una mica d’història:  Mas Gospel es va crear el 2012 amb caràcter amateur. El 2015 s’incorpora al grup el músic Albert Vidal com a director del cor i de la seva mà, la companyia ha tingut l’oportunitat de participar a workshops impartits per artistes internacionals com Donald Lawrence, Lurine Cato, Bazil Meade o Kirk Franklin. La passió del grup pel gènere afroamericà es tradueix, la primavera de 2019, amb la presentació de l’espectacle “Moving Forward”.

No us perdeu la màgia d’aquest gran concert polifònic que té els seus orígens en els cants espirituals negres.

Comprar entrades

Lluïsa Guàrdia

Filòloga per la UAB i activista cultural. Amant de totes les expressions culturals: cinema, teatre, música, exposicions, lectura ... Màster en Gestió Cultural. (UOC-UdG). Col·legiada pel Col·legi per Periodistes (per exercici professional), membre de l'Associació de Protocol i Relacions Institucionals, sòcia del Cercle de Cultura i membre del Consell de Públics del TresC (al 2023) M'encanta llegir i escriure o, per descomptat, anar al teatre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *