Michel Legrand Trio al Palau

Michel Legrand és un d’aquests grans desconeguts que, en realitat, coneixem molt més del que ens pensem. És el que comporta formar part del ventall d’artistes que es troben darrera de les càmeres, en el seu cas component meravelloses bandes sonores.

A causa de la seva nombrosa producció musical dins del món del cinema, ha estat nominat en desenes d’ocasions als Òscar i ha recollit 3 estatuetes per Yentl, Estiu del 42 i El cas de Thomas Crown.

Ha treballat al costat de Miles Davis, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Jamie Cullum, Kiri Te Kanawa… i podríem seguir omplint línies de noms que sonen i ressonen a través de la història de la música però, de fet, el que volem és que us adoneu de l’esdeveniment que s’acosta i QUE NO US PODEU PERDRE.

El Festival Voll Damm feia anys que el perseguia i per fi, en aquesta 48a edició, el músic i compositor francès, debuta amb enorme expectació.

  • Divendres 11 de novembre a les 21 h al Palau de la Música
  • Michel Legrand Trio
    Michel Legrand, piano
    Pierre Boussaguet, contrabaix
    François Laizeaubateria
  • Preus de 15 a 54 €
  

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *