Crítica: Miralls i miratges de Love of Lesbian – Al Teatre Condal

Crítica: Miralls i miratges de Love of Lesbian - Al Teatre Condal

Nota: 10 sobre 10

Love of Lesbian representa Miralls i miratges a l’Onyric, al Teatre Condal de Barcelona, des del 28 de maig i fins el 9 de juny.

Davant d’un espectacle tan peculiar sembla mes fàcil començar dient el que NO és que no pas el que ÉS; no és un concert, tampoc és una obra de teatre, potser podríem dir que és un “concert teatralitzat” on es barregen diferents disciplines, … però el que de ben segur sí que podem afirmar amb total convicció és que és un somni musical meravellós del que no vols despertar, un viatge a la infantesa i una injecció de vitalitat i de màgia que ningú s’hauria de perdre.

Sí, comencem forts, ells també ho fan quan s’apaguen els llums i se sent la veu en off de Santi Balmes avisant-nos de que entre el que veurem hi ha coses que han passat i d’altres que només han estat miratges… I nosaltres comencem a volar.

Miralls i miratges, l’espectacle de Love of Lesbian l’Onyric Teatre Condal

Entre el repertori escollit per Miralls i miratges no s’escolten els grans èxits de la banda ni els més comercials, el cantant bromeja amb el públic referint-se als “novios” que han regalat les entrades i acompanyat les seves parelles esperant que sonin les 4 cançons que han sentit per “l’spoty”, li sap greu però no será la seva nit. Sonen temes de 1999, El poeta Halley, La noche eterna.

Les cançons s’acompanyen i es mesclen amb sombres xineses i titelles i a mida que avança la nit, es va creant i assentant una atmòsfera de conte molt emotiva, molt intensa i intimista. Molt senzilla a la vegada i propera; és un luxe poder-los escoltar en aquest format tan acollidor. Guillem Albà és qui firma aquesta posada en escena tan especial.

Damunt l’escenari, caixes de cartró,  que ens fan sentir que están de pas o que marxen o arriben, i així van recordant trossets de la seva vida, a través de les petites memòries que resorgeixen en tots els trasllats.

Miralls i miratges, un espectacle molt valent i original

L’espectacle de Love of Lesbian, Miralls i Miratges que es representa al Teatre Condal de Barcelona fins el dia 9 de juny és una aposta valenta i arriscada, molt original i diferent del que hem vist, i l’aplaudim i la qualifiquem d’excepcional. Calen més espectacles que s’arrisquin cap a la part més tendrá de nosaltres, cap al nen que s’amaga dins dels nostres cossos adults, les apostes valentes no sempre han de ser transgressores i violentes o agressives. De vegades ens cansem de veure coses desagradables, encara que siguin molt modernes.

Us recomanem que un fiqueu dins Miralls i miratges, una bombolla onírica i il·lusòria,  que és aquest “concert teatralitzat”, com a minim un cop a la vida. En sortireu amb un regust tan dolç i un somriure tan ingenu… que creureu que teniu 7 anys i heu anat a la Fira, i us han comprat una barba de sucre.

Love of Lesbian tanca aquí, a casa seva, i amb aquest espectacle, la gira que ha fet per tot Espanya. I nosaltres els hi posem un 10 explosiu i emotiu com el seu show.


Crítica: Miralls i miratges de Love of Lesbian - Al Teatre Condal

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

2 comentarios:

  1. Amb ganes de anar a veure l’espectacle despres de aquesta critica tant motivadora!!!

  2. No sé si encara som a temps de veure’l… Però ens heu fet venir moltes ganes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *