Momo fa un tribut a Queen aquest divendres a l’Apolo

Aquest divendres ens esperen a l’Apolo per escoltar les mítiques cançons de Queen de la mà de Momo Cortes i la seva banda, l’única de parla hispana que ha estat escollida per tocar en la XXIV Convenció del Fans de Queen a Anglaterra.

No és gens fàcil imitar un monstre com Freddy Mercury i no morir en l’intent però està clar que Momo se’n surt amb nota com ja ha demostrat anteriorment en altres ciutats espanyoles. Com diu Brian May, el guitarrista de Queen, “Momo té una descarada qualitat, no coneix la por i canta com el diable. A Freddy Mercury li hauria encantat”. Potser per aquest motiu va ser escollit per protagonitzar amb la seva banda la versió espanyola del musical We Will Rock You.

De ben segur que a l’Apolo podrem escoltar cançons tan conegudes i comercials com “Bohemian Rhapsody” “I want to break free” , “We are the Champions” , “We Will Rock You” i tantes altres i fer un pas enrere en el temps o – millor dit – un pas endavant perquè Queen i Freddy Mercury sempre seran amb nosaltres. Ja tinc ganes que arribi divendres !

VENTA DE ENTRADAS

Anticipada: 18€ + gastos de gestión
Taquilla: 23€

Lluïsa Guàrdia

Filòloga i periodista cultural. Amant de totes les expressions culturals: cinema, teatre, música, exposicions, lectura ...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *