S’inaugura la temporada 2022 del Monumental Club

monumental club 2022

Arriba el Monumental Club a la Plaça Monumental que es converteix, durant els dies 19 i 26 de febrer, en un espai ple d’activitats per a tothom. Dues jornades intenses que ofereixen una programació plena de concerts, tallers i diversió i que des d’Espectáculos BCN us volem presentar. Us ho perdreu?

Música en directe, tallers i activitats al Monumental Club

La plaça Monumental és un espai singular de Barcelona que amaga una llarga història. Va ser inaugurada el 1914 com l’última plaça de toros de Barcelona i se la va batejar amb el nom que es coneix ara el 1916. Després de la prohibició dels espectacles taurins el 2010 a Catalunya, la plaça s’ha reinventat per oferir activitats a la població de Barcelona. I és per això que des de 2017 acull el Monumental Club: un esdeveniment cultural d’oci i entreteniment que reivindica l’ús lúdic de l’espai.

Food trucks, tallers i concerts ompliran la plaça els dissabtes 19 de febrer i 26 de febrer des de les 12 h fins a les 22 h. Havent-hi dos passis amb preus diferents que ja es poden comprar via l’app de VERSE. En el primer torn (12h – 16h) de 5 € l’entrada, es duran a terme activitats familiars pels més petits. Mentre que al segon torn (16h-22h), amb entrades d’un valor de 10 €, l’espai es prepara per als concerts. A més, les entrades són gratuïtes per a menors de 3 anys.

Ja pots consultar la programació dirigida a tot el públic

La programació del dia 19 comença amb un concert infantil matinal i un ball inaugural. Mentre que el dia 26 la plaça es disfressa amb l’Especial Carnaval on no hi faltarà una desfilada al més pur estil brasiler per celebrar-ho amb tot el públic.

Pel que fa a la programació dels concerts de tarda, la plaça donarà la benvinguda entre els dos dies a: Chaqueta de chándal, Alavedra, Benoist Grenier, Afrikemet, Chica Acosta, Bernarda, DJ Pegatas, Siria DJ, Kowalski i Dj Shak. Música pop, funk, soul, electrònica, cúmbia, merengue… una varietat d’estils musicals que s’escoltaran durant aquestes dues jornades i convidaran a tothom a ballar.

D’entre les propostes musicals infantils s’escoltarà El Gripau Blau (19 de febrer) i La Tresca i La Verdesca (26 de febrer) de bon matí. A més de comptar ambdós dies amb les activitats Monumental Kids de 12h fins a les 17h. Moment en què els infants podran participar en tallers sensorials, de creativitat i d’imaginació. En definitiva, són dos dies especials plens de propostes culturals perfectes per gaudir en família o amb amics.


Andrea Cruz

Andrea Cruz es una estudiante de periodismo de Barcelona, muy interesada en el sector del teatro y de la música. Especializada en asistir a ruedas de prensa y la redacción de noticias que tienen lugar en la ciudad condal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *