Mrs Death. Un diàleg amb Espriu – Versus Teatre

La dansa i el teatre s’uneixen per rendir homenatge a un dels autors del noucentisme català més renovadors de principis del segle XX: Salvador Espriu. Coincidint amb l’any del centenari de la mort de l’autor, la companyia L’Era de les Impuxibles ofereix aquest emotiu espectacle basat en una selecció dels poemes d’Espriu amb música en directe. Emoció, poesia i dansa al Versus Teatre amb «Mrs Death«.

mrs_death2

Un viatge i una crònica sentimental a través de la vida de Salvador Espriu i la seva veu poètica transitant per la post-guerra; els primers anys de llibertat i canvis cap a la democràcia al final de la dècada dels 70 i l’actualitat del segle XXI. Un muntatge que vol fer sortir a la llum la passió de la veu d’Espriu i obrir una reflexió profunda sobre la memòria històrica, la utopia, la revolució, la llibertat i la dignititat humana.

espectaculosBCN

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *