La música del Grec Barcelona 2021: les propostes més destacades

La música del Grec Barcelona 2021: les propostes més destacades

Prepareu els calendaris i feu sonar les trompetes de celebració perquè el GREC Festival de Barcelona torna aquest estiu amb una cartellera musical de somni que se centra aquest 2021 sobretot en el continent africà. A Espectáculos BCN et descobrim la música del Grec perquè no et perdis absolutament res!

Bones propostes musicals del Grec Barcelona 2021

Els espectacles del GREC combinen tot tipus d’expressió cultural des del teatre i la música fins al circ i la dansa, tots repartits per diversos punts de la ciutat. L’oferta musical inclou talent tant nacional com internacional. D’entre aquest, en destaquem una selecció.

Concerts al Teatre Grec

Al Teatre Grec trobem ofertes de tot tipus, de les quals destaquen Cimafunk, el 6 de juliol, un artista cubà singular en la seva combinació de música afrocubana amb funk, soul i afrobeat.

I no és l’única barreja digna de cita, ja que el 27 de juliol actua Rodrigo Cuevas, artista format a l’ESMUC el so del qual fusiona de manera fascinant el folklore i l’electrònica.

Concerts al BARTS

L’espai BARTS també albergarà actuacions musicals del GREC com Michael League, líder del grup Snarky Puppy, establert a Brooklin però assentat ja a Barcelona. League ens presentarà el seu projecte Bokanté el dia 13 de juliol, on es troben jazz, blues i sons internacionals des de Cuba i Jamaica fins al delta del Mississipí.

El 20 de juliol, a BARTS també, Imany, cantant francesa d’arrels comorianes i passat professional dalt la passarel·la, repassarà grans moments de la història del pop acompanyada per vuit violoncels.

Però BARTS tampoc oblida els artistes nacionals com les afrocatalanes The Sey Sisters el 3 de juliol amb les seves energètiques veus i harmonies, el duo Tarta Relena amb el seu a capella innovador el 7 de juliol, la veu suau i exquisida de Lídia Pujol el 21 de juliol, i Itaca Band en format acústic aportant tota l’emoció del rock el dia 30 del mateix mes.

Les entrades al GREC Festival de Barcelona surten a la venda el dijous 6 de maig a les 16 h. Per un descompte automàtic de 4,5 € en les actuacions de l’espai BARTS, podeu obtenir-les a la web de theproject.es!


La música del Grec Barcelona 2021: les propostes més destacades

Erola Puigsech

Llicenciada en Llengües i literatures Modernes (francès i alemany), he viscut i estudiat per tot Europa des d’Oxford fins a Múnic, Montpeller o Berlín, però Barcelona segueix robant-me el cor cada vegada. M’apassiona tot el que sigui la cultura i les arts, tant literatura com música, teatre o arts plàstiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *