Crítica: Musical pels més menuts – Al SAT

Nuestra opinión

Crítica: Musical pels més menuts - Al SAT

Valoración: 8 sobre 10

La cia Pels Més Menuts ens porta un espectacle dedicat als més petitets de la casa, a aquells pels que sembla que no hi pot haver més espectacle que el que puguem fer, nosaltres mateixos, ballant amb el plat, el bolquer o amb un mocador de paper.

Aquesta original companyia presenta Musical pels més menuts a diferents sales i teatres de Catalunya fins al 24 de novembre.

Musical pels més menuts és un espectacle pensat pels més petits de casa

A Musical pels més menuts fan un viatge lleuger i amè pels temes musicals d’alguns grans clàssics musicals del cinema i del teatre, com “Somriures i llàgrimes”, “West Side Story”, “Mary Poppins” o “Els Miserables”; un viatge sensorial, fresc i compartit entre músics, artistes, nens (nadons en la majoria de casos), i pares o acompanyants (tan obnubilats o més que els petits).

Els nens poden moure’s i mirar i plorar i riure, no els has de fer callar ni estar vigilant tota l’estona; per descomptat, sí que cal col·laborar per tal que la funció es pugui anar desenvolupant, però el ritme es va adapant i tothom s’hi sent molt còmode.

És meravellós poder sortir amb nens tan petits a fer coses diferents, a descobrir-los nous entorns, noves sensacions, noves veus i nous sons. És una experiència enriquidora que repetirem, si podem, de ben segur, i que volem recomanar a tots aquells amants de la música, o de les coses boniques i prou, que volen que els seus fills també puguin gaudir de la màgia i les il·lusions que es desperten dia a dia.

El Musical pels més menuts és una proposta molt interessant de teatre per a bebés a Barcelona i per a famílies que volen gaudir d’un dia inoblidable i apte per a tots els públics.


Crítica: Musical pels més menuts - Al SAT

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *