Crítica: Nadales a El Maldà

Crítica: Nadales a El Maldà

Ja s’atansa Nadal. Al Maldà ho saben celebrar com cal. Fa anys programaven «El llarg dinar de Nadal» (un muntatge que hauria de tornar cada any, perquè és tot un clàssic d’aquestes dates). Ara ens proposen les Nadales. Un concert, espectacle, show, circ, assaig… a càrrec d’Iban Beltran, Carles Pedragosa i Josep Pedrals.

Un concert que no és un concert com els que veiem per televisió. Un concert on el públic forma part de l’espectacle… cal anar-hi disposat a tot. Val la pena.

Les Nadales a El Maldà és un concert que no és un concert

Un concert on les nadales són les de sempre però amanides de manera diferent. Podreu sentir cantar nadales estil Manel, estil Llach, estil Montllor, estil sardana, estil havanera… hi ha nadales i estils per a tothom.

Un concert participatiu on tothom disposarà de les partitures per assajar amb un director que s’estira dels cabells com tots els directors de cors aficionats davant de gent que canta, però que també xerra, mira el mòvil, es deixa les partitures a casa, oblida els assajos…

Un concert on aprendrem coses que no sabíem de Nadal i de les nostres tradicions. Nadales és un muntatge ple de ritme i d’alegria que ens prepara per celebrar Nadal com cal.


  • El millor de l’obra: Tot. Un espectacle que s’aprofita de la primera a la darrera nota.
  • El pitjor de l’obra: Només ha estat tres dies en cartellera. Hi ha molta gent que s’ha quedat sense poder gaudir d’aquest espectacle. I és una pena.

 

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *