Crítica: Ningu és un zombi, el musical social que parla de la diferència

Nuestra opinión

Crítica: Ningu és un zombi, el musical social que parla de la diferència

Nota: 8 sobre 10

Ningú és un zombie és un musical del Jove Teatre Regina que tracta un tema molt actual i que preocupa tan a escoles com als instituts: el bullying.

A partir de la novel·la Ningú és un zombie, de Jordi Folck, la companyia Teatro Calànime ha creat aquest musical que ahir es va estrenar al Teatre Regina de Barcelona. Amb música de Guillem Malofré i Harvard Enstad, acompanyat de les veus en off de Lloll Bertran, Mont Plans i Mercè Comes que donen vida a les divertides tietes titelles que viuen al castell de’n Waldemart.

Un nen zombie és el protagonista del musical «Ningú és un zombie»

La història parla sobre Waldemart, un nen zombie que ve de Polònia i que arriba a Catalunya a una escola on els nois i noies el tracten com un bitxo raro perquè és diferent a ells. Waldemart és molt alt i ha sofert vàries operacions mèdiques.

Ningú és un zombi és un espectacle de petit format amb 4 actors que es posen a la pell d’aquests personatges amb molta veritat i generositat. Pel que fa a les cançons de l’espectacle són variades, divertides, amb diferents veus i estils que casen molt bé amb la història i que enganxen al públic.

La posada en escena és giratòria i funciona força bé pels diferents canvis d’escena. Trobem molt encertat el fet d’ajudar-se de recursos audiovisuals per atrapar més al públic adolescent.

Tot i que hi van haver alguns problemes amb el volum dels micros en algun moment, la història es va poder seguir bé.

És un espectacle musical social que parla de la importància d’acceptar la diferència, el respecte i l’estima cap als altres que no són com tu. Que rebutja l’assetjament, la violència i parla sobre la necessitat d’eliminar els prejudicis i ser més comprensius. Perquè qui menys t’esperes et pot sorprendre!


Crítica: Ningu és un zombi, el musical social que parla de la diferència

Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *