Una única nit de Dansa d’Agost al Teatre Auditori de Sant Cugat

Aquest proper divendres 21 d’octubre La Perla 29 representarà Dansa d’agost, al Teatre Auditori de Sant Cugat. Ferran Utzet torna a dirigir un text del dramaturg irlandès Brian Friel, comparat i equiparat a Txèkhov, en una de les peces més estimades pel públic.

Brian Friel va escriure més de 30 obres que fóren representades a Broadway però, sens dubte, la que es representarà divendres és la més rellevant i aclamada de totes elles.

Dansa d’agost arriba a Sant Cugat desprès de l’èxit assolit a Barcelona

Les Mundy són cinc germanes solteres d’entre trenta i quaranta anys; avui en dia no seria pas gaire estranya aquesta situació, però ens trobem al petit poble rural de Bally Beg, en una Irlanda profundament catòlica… córre l’any 1936.

Brian Friel ens obre les portes d’un món de dones que lluiten entre quatre parets i ens permet colar-nos en aquest univers tan íntim i tan complex, amb personatges rodons representats per actrius estelars

No podem tenir més ganes de dansar amb les germanes Mundy de la mà de Friel i d’Utzet. Ens veiem divendres sens falta al Teatre Auditori de Sant Cugat.

Dades pràctiques

  • DIVENDRES 21 d’octubre a les 21 h
  • Teatre Auditori de Sant Cugat
  • Preus: 22-28€

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *