Nit de reis – Parking Shakespeare

Nuestra opinión

Com més brillant, més net i més suau, la poma més ens agrada. Però llavors ens diuen que precisament aquelles, les que fan més bona fila, són les que estan més manipulades, les que, en realitat, són menys naturals, les més insanes. I et quedes amb un pam de nas pensant lo molt influenciat que estas amb el món de les aparences, allò que sembla pur, sa i deliciós és, en realitat, tot el contrari. És en aquest moment quan et cau la vena dels ulls i pots començar a mirar la realitat d’un mode «detectivesc»: amb mil ulls, amb mil orelles, amb mil sons. I tots procedents del mateix lloc: del món invisible per l’ull però perceptible per l’ànima humana.

El món de les apareces és el que Shakespeare ens posa sobre l’escenari amb «Nit de reis» i, a partir del 15 de juliol, la companyia de teatre Parking Shakespeare ens la torna a mostrar de manera gratuita al Parc del Nord. ¿Véns a descubrir-la?

El parc de l'estació del Nord es converteix en un escenari amb Parking Shakespeare

El parc de l’estació del Nord es converteix en un escenari amb Parking Shakespeare

Viola es disfressa d’home -ves a saber perquè-, passa a dir-se Cesari i entra al servei del Duc d’Orsino, de qui s’enamora perdudament; però el Duc d’Orsino (que no es fixa en Cesari perquè és un home) està enamorat perdudament d’Olívia, però Olívia ha perdut pare i germà tant recentment que no vol saber-ne res, de l’amor. Fins que es troba amb Cesari, i es deixa emportar per la passió d’un amor a primera vista. Però Cesari, en realitat, està enamorat d’Orsino.

Nit de Reis és la comèdia dels errors. És més agra que dolça, perquè els desitjos es projecten en la persona equivocada i, tot i així, els personatges insisteixen a topar una i altra volta contra el mateix mur de l’equivocació, l’aparença i el malentès.

nit_reis_2

Des del 16 de juliol al 4 d’agost , la companyia de teatre Parking Shakespeare presentarán al Parc de la estació del Nord de Barcelona la seva adaptació de «Nit de reis«, un dels clàssics indiscutibles de Shakespeare. Seguint el seu caràcter d’apropar l’obra del dramaturg anglès a tot tipus de públic, la companyia continúa oferint peces teatrals gratuites a llocs públics.

Gaudeix dels clàssics en un entorn natural com és el Parc de l’Estació del Nord.

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *