Ja és aquí la nova temporada de El Maldà! 2017/2018

El Teatre Maldà, amb Els Pirates al capdavant, presenta una temporada plena de teatre, música i dansa. Comptaran amb 6 estrenes, 3 cicles i 7 reposicions; 9 textos de nova creació i més dansa que mai.

Amb algunes reposicions que han estat un èxit aquesta temporada, El Maldà vol donar l’oportunitat a tots els que es van quedar amb les ganes, de poder veure “Barbes de balena”, al més de setembre, ens tornarà a emocionar amb una història que és també una mica de tots nosaltres. “Estiu” es presentarà al setembre, tres dones que es pregunten, que busquen respostes, que remenen sentiments…

“Les dones sàvies”, tornaran a fer-nos riure als mesos d’octubre i novembre, un text que va tenir el 100% d’ocupació, que ha fet una gira amb 30 representacions arreu de Catalunya, i que ara també tindrà una versió en castellà; i també el tradicional “Llarg sopar de Nadal”, un muntatge que fa Nadal i que ja és gairebé obligatori anar a veure, com Els Pastorets o l’Estel de Natzaret.

“Per si no ens tornem a veure” també tornarà al Maldà obrint la temporada al mes d’agost. Teatreros, al Maldà són matiners i a l’agost no tanquen!

La dansa hi serà present amb “Les Mamies” (pronuncieu Mamís, que és francès!), al mes d’octubre, una relació entre dues àvies, plena de tendresa, i Maldà en Dansa, al mes de gener, una proposta que cada cop té més adeptes. Maldà en Dansa arriba aquest any al seu cinquè aniversari i caldria plantejar-se ampliar els dos caps de setmana, perquè enguany han rebut 120 propostes i sembla que això anirà a més.

“La Màquina de parlar” és un text que, segons la seva autora, Victora Spunzbeg, continua sent tan actual com quan es va estrenar ara fa deu anys. Un bon moment per revisitar-lo.

“Llibres per cremar” és l’únic text teatral d’Amélie Nothomb. Quin llibre no cremaríeu si no tinguéssiu cap més opció que cremar llibres? Segur que en teniu algun al cap i no és cap dels llibres que us han dit que són gairebé sagrats. Oi?

“El Gran Fracaroli” ens porta de nou a Joan Brossa i la seva poesia i els seus textos. Els Pirates Teatre es posa al davant d’aquest muntatge brossià.

El musical també té cabuda en aquesta nova temporada amb “Aquests últims cinc anys” basada en el musical “The Last Five Years”. I també hi haurà cabaret, com cada any. “Nine”, que ens parla de la vida de Guido Contini; i “Quin desencís m’ha fet tan negre i trist” un homenatge al blues.

El cicle Maldà 1700 torna a unir dues de les coses que agradaven al Baró de Maldà (tal com recull en el seu dietari Calaix de Sastre: la música i la xocolata. Un cicle que cada dia té més adeptes… tant per la selecció musical com per la xocolata i per la combinació de les dues coses.

“Al cel mos vegem tots plegats”, el cicle de rondalles mallorquines, arriba a la seva quarta edició i ja és imparable i promet fer-nos passar una bona estona en companyia de les rondalles tradicionals de les Illes.

El Maldà presenta una programació variada, que porta reposicions que van fer curt aquesta temporada passada, i noves propostes molt interessants que agradaran força. Els abonaments de temporada ja són a la venda i, amb una programació tan llaminera, aviat estaran venuts.

Els Pirates porten el timó del Maldà amb molta soltesa, i saben el que es fan. Pugeu al seu vaixell i deixeu-vos portar pel seu teatre!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *