Ocells i llops – TNC

Nuestra opinión

L’essència d’un dels dramaturgs catalans amb més nom del segle XX es puja sobre l’escenari del TNC amb «Ocells i llops» de Josep Maria de Sagarra. Una obra que, tal i com va comentar el seu propi autor, sorgeix per «fer un teatre més d’acord amb la meva consciència i més d’acord amb el clima espiritual del nostre temps».

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=57A3D9SjdDo]

Lucrècia, una mare de família vídua sense gaire vida social, s’enfronta silenciosament als conflictes secrets dels seus tres fills, que els hi procuren amagar, tractant-la com si fos una nina innocent que no podria suportar cap mena de trasbals moral. El protagonisme que adquireixen temes com l’avortament, l’homosexualitat, la corrupció o la prostitució, sorprèn en una obra escrita l’any 1948 que recorda en molts sentits l’univers de la gran novel·la de Sagarra, Vida privada.

Entrades: Ocells i Llops – TNC

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *