Ocells i llops – TNC

L’essència d’un dels dramaturgs catalans amb més nom del segle XX es puja sobre l’escenari del TNC amb «Ocells i llops» de Josep Maria de Sagarra. Una obra que, tal i com va comentar el seu propi autor, sorgeix per «fer un teatre més d’acord amb la meva consciència i més d’acord amb el clima espiritual del nostre temps».

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=57A3D9SjdDo]

Lucrècia, una mare de família vídua sense gaire vida social, s’enfronta silenciosament als conflictes secrets dels seus tres fills, que els hi procuren amagar, tractant-la com si fos una nina innocent que no podria suportar cap mena de trasbals moral. El protagonisme que adquireixen temes com l’avortament, l’homosexualitat, la corrupció o la prostitució, sorprèn en una obra escrita l’any 1948 que recorda en molts sentits l’univers de la gran novel·la de Sagarra, Vida privada.

Entrades: Ocells i Llops – TNC

espectaculosBCN

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *