En la intimitat de l’OFF ROMEA; La música i poesia de «LORCA»

En la intimitat de l'OFF ROMEA; La música i poesia de

Del Romea surt gent comentant l’obra d’Èdip, el teatre es va buidant i la cafetera del bar es va netejant. Un reduït grup de gent però, en contra de la corrent, entrem a veure «LORCA», és la segona nit que es representa a l’OFF ROMEA i tancant aquest cicle que, tot i que ofereix uns seients més incòmodes, ofereix uns preus molt assequibles i interessants a l’abast de molts.

Lorca és un espectacle diferente, íntim i emotiu

Seiem a les cadires del Hall, Joel Minguet és l’amfitrió que ens rep; únic actor i parlautor d’aquest experiment tan íntim i amb un format força alternatiu; Joel Minguet es fon i fusiona amb l’univers Lorquià i es posa en pell i veu del poeta, però també del seu amic Salvador Dalí.

A «Lorca» ens trobem amb un format atrevit

L’actor i les seves guitarres (i un tècnic) ens porten a Cadaqués, a la «Resi», a Granada… a les cartes que Federico García Lorca enviava al pintor i a l’inversa. Al llarg d’aquest monòleg coral musicat, viatgem i sentim, el mar, les roques, la passió i l’emoció, l’amistat entre ells dos.

A «Lorca» sentim la música de la poesia i la força de la pintura… també els trets que van acabar amb una vida massa jove encara i amb massa coses per dir.

Un consell: aneu-hi descansats, és una obra «golfa» que comença gairebé a la mitja nit, és fosc i molt íntim, millor amb els ulls ben oberts. La nostra valoració: un 7/10 i la recomanem a tothom, per recordar -els que coneixen la història-, per descobrir-la -els que encara no ho han fet. Per viure la passió de dos artistes enamorats de la vida i del que feien.

Teniu l’oportunitat de viure-ho les nits de dijous a dissabte fins el 5 de maig.

  • És una producció de Lorquito Teatre
  • Mecenes: Pantera Rosa
  • Espectacle en castellà d’1 hora de duració.

En la intimitat de l'OFF ROMEA; La música i poesia de

Laia Ruiz Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *