Oh my god Barcelona

Nuestra opinión

Per Janna Ayesa

Nota: 6 sobre 10

L’auditori de Barcelona ha presentat aquest cap de setmana l’obra Oh my god Barcelona de la companyia Bratislava.

Una obra musical de creació que parla del turisme de tot arreu del món. Aquest espectacle musical de Barcelona ens presenta a una parella de turistes anglesos que són els protagonistes de l’obra. Aquests són enganyats per uns joves barcelonins que els fan creure que són a un gran hotel de luxe de Barcelona. L’engany es prepara durant tota l’obra fins que és descobert.

La posada en escena és una barreja entre un estil d’època i modern molt interessant. Cal dir que el final de l’obra és una mica dubtós ja que, tot i que s’acaba solucionant la trama, no acaba de quedar clar el motiu d’aquest joc d’enganys que es proposa.

Per altra banda, la música, que és en directe, és força enginyosa i animada. Pel que fa als actors/cantants, estàn tots molt encertats en els seus personatges i els números corals molt ben executats. Ara, en general va faltar una mica d’energia a l’hora de defensar els temes musicals. Cal dir que era el passe de gràfics i encara estaven acabant de retocar algunes coses.

En definitiva, Oh my god Barcelona és una proposta força arriscada i amb el mèrit de ser totalment de creació.


 

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, filóloga hispánica y periodista digital especializada en cultura y viajes. Lleva más de 8 años dedicada al sector y es una apasionada del teatro, de la literatura, de la música y de los viajes por todo el mundo. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *