Olga Sola – Lectura dramatitzada d’un text d’en Joan Brossa

Olga Sola - Lectura dramatitzada d'un text d'en Joan Brossa

Dos amics. Un d’ells, poeta. L’altre l’empenys i el burxa fins que el poeta s’enamora d’ella, l’Olga.  I quan sembla que ho té tot lligat, apareix un altre pretendent.

A tu et sobra l’amor […] tu ets un poeta.

Literatura brossiana a una lectura teatral

Un text teatral en format de lectura, amb Mariantònia Salas, Ignasi Guasch, Ramon Vila i Òscar Intente. Una taula, unes cadires… i el balancí d’en Joan Brossa.

El text té tots elements característics de la literatura brossianas. Hi trobem anades i vingudes, divagacions que semblen no tenir lligam amb res però són part d’una conversa, al·literacions, repeticions, quiasmes, tirallongues de paraules…

L’experiència no és cosa que passi per davant i avisi la seva vinguda.

Les paraules del poeta i els seus poemes enamoren. Però l’Olga, davant la pressió del poeta i de l’altre pretendent, decideix el que ha de fer. Com diu en Joan Brossa: faig un triangle amb una serpentina, busco una pedra imant.

Una lectura que ens va apropar a l’univers Brossa. Una història molt propera a nosaltres (un amor, una parella…) que Brossa fa que sigui més viva, més impactant. Fa que les coses més quotidianes agafin una dimensió més gran.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *