Orquesta Plateria – Grec 2016

Al 1974 es va crear una orquestra per celebrar la festa de Cap d’Any a la Sala Zeleste. Era una formació que havia d’actuar aquella nit i prou. La idea era fer una orquestra efímera. Però la seva actuació va tenir tant d’èxit que de seguida va començar a rebre sol·licituds per actuar en més llocs. El que havia de ser una actuació d’una nit va acabar en nits i més nits de música que arriben fins avui.

Un públic molt heterogeni balla amb l’Orquesta Plateria. Entre la gent que segueix aquesta formació hi ha gent que va gaudir de la primera actuació a la Sala Zeleste, i gent jove que ha descobert una forma de fer música de festa major amb molta qualitat i energia.

Ara, dins el marc del Grec 2016, l’Orquesta Plateria oferirà un concert a Barcelona el 30 de juny a les 20.30h, concretament, a la Plaça Margarida Xirgu que és completament gratuït i que farà ballar a tothom!

Consulta aquí l’agenda de concerts a Barcelona

Una orquesta pensada per a que tothom gaudeixi de la música

La Orquesta Plateria té la màgia que aconsegueix que gent de totes les edats, de tots els racons, balli amb la seva música. Amb l’Orquesta Plateria només hi ha música i ballaruga.

Les seves cançons, recull dels anys 50, dels 60 i dels 70 amb alguns afegits més nous arriben a tothom. Els seus arranjaments fan que els peus es moguin i el ball no pari.

Ligia Elena, Me voy pal pueblo, Mambo, Se va el caimán, Tu vuo’ fa’ l’americano… cançons amb les que tots hem crescut i formen part ja de la nostra memòria. Potser no recordarem les versions originals… però segur que recordem com les interpreta l’Orquesta Plateria.

L’Orquesta Plateria és un fenòmen musical que ha traspassat els anys i sempre és vigent i actual. I aquest any podrem gaudir de la seva música dins del marc del festiva del Grec 2016. Una oportunitat per posar-nos sabates còmodes i ballar sense parar.

Que comenci la festa!

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *