Paraules encadenades de Jordi Galcerán torna a Barcelona amb el GREC 2017

Una altra de les obres de teatre de les que podrem gaudir durant aquest Grec 2017 és «Paraules encadenades», una de les primeres peces teatrals escrites pel reconegut dramaturg català Jordi Galceràn i que ja va estrenar a Barcelona.

Durant aquest Grec 2017, Paraules encadenades tornarà a la ciudad comptal però, en aquesta ocasió, podrem gaudir d’aquesta obra a l’escenari de La Villarroel des del 27 de juny fins al 6 d’agost de 2017. 

Paraules encadenades a La Villarroel

Aquesta obra de teatre escrita per Jordi Galceràn tornarà a poder-se veure a Barcelona gràcies a la nova edició del festival Grec. «Paraules encadenades» és una peça de teatre que s’inscriu dins el thriller psicològic i que ens presenta a un psicòpata,  a un assesí en sèrie, que sempre que acaba de cometre un dels seus assassinats es graba amb una càmera de vídeo.

És en aquest monòlegs on descobrim la seva veritable naturalesa, la d’un psicòpata que no té cap tipus d’empatia per ningú i que, en cap moment, sent remordiments ni arrepentiment del seus crims.

En aquesta ocasió, l’assassí té una nova víctima, una psicòloga, una dona a la que vol torturar psicològicament abans de cometre el crim, per això, li mostre fotografies de les anteriors víctimes. Però vol jugar una mica més i, és per això, que li planteja jugar a un joc que sembla innocent a primera vista: el joc de les paraules encadenades.

Però mentre es desenvolupa aquest joc és quan descobrim la veritable personalitat de cadascún dels protagonistes i la veritat sortirà a la llum de forma brutal.

Una de les primeres obres de teatre de Jordi Galceràn

Paraules encadenades no és la primera vegada que forma part de la cartellera teatral de Barcelona. Es tracta d’un dels primers textos de Galceràn que va ser escrit al 1995. Tres anys més tard, aquesta obra es va estrenar a la nostra ciutat aconseguint un gran èxit entre el públic.

Ara, aquesta obra de teatre es podrà veure a La Villarroel sota la direcció de Sergi Belbel i la interpretació de David Bagés i Mima Riera. 

Dades pràctiques de Paraules encadenades

  • Del 27 de juny al 6 d’agost de 2017 a La Villarroel
  • De Jordi Galceran
  • Direcció: Sergi Belbel
  • Amb: David Bagés i Mima Riera

Elia Tabuenca

Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *