Crítica: París, el musical – Una aventura amb en Wilson

Crítica: París, el musical - Una aventura amb en Wilson

Nota: 9 sobre 10

Elt dilluns dia 8 d’octubre la companyia” Les Cot «va estrenar el seu nou musical, París, a l’Almeria Teatre de Barcelona. És una historia senzilla que ens narra un viatge que fan 3 bones amigues per complir el somni d’una d’elles i que les porta a viure una aventura que les unirà encara més.

Un musical de creació, divertit, ple d’humor i molt emotiu

Cal dir que, al ser un musical de petit format, és molt interessant poder crear un espectacle d’aquest tipus amb pocs recursos, però que estan molt ben aprofitats. L’espectacle es basa en una estructura mòbil que s’utilitza en diferents escenaris; un cotxe, un hotel, un carrer…

El que més destaquem d’aquest espectacle és la seva part musical. Les cançons són fresques, divertides i cantades amb unes veus molt ben empastades que sonen com si fossin només una. Maria Viñas, Èlia Corral i Mar de Maestu són unes grans cantants amb estils vocals molt personals que casen a la perfecció. Interpretativament, cada una defensa amb molta convicció el seu personatge i es pot diferenciar molt bé cada diferent personalitat, combinant-se el trio perfectament.

Totes tres compten d’una gran veu que entrellacen de manera molt uniforme creant diferents melodies que enriqueixen l’harmonia de l’espectacle.

La bona compenetració que hi ha entre les tres intèrprets és un gran punt a favor per al musical ja que aporta molta homogeneïtat pel que fa sobretot a la música i també la historia.

El musical París és una aventura, un viatge, per connectar, per alliberar-te…


Crítica: París, el musical - Una aventura amb en Wilson

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *