El musical «Pegados» torna 10 anys després, estrenant la temporada del Teatre Goya

Nuestra opinión

El musical

El Teatre Goya torna a obrir les seves portes i ho fa amb l’exitosa comèdia Pegados, un musical diferente. Deu anys després de la seva estrena, el nou muntatge del musical Pegados (Teatre Goya) se suma a L’Èxit de la Temporada (Teatre Victòria) per commemorar els 30 anys d’El Terrat (The Mediapro Studio).

Enric Cambray i Alícia Serrat –coautora del musical juntament amb Ferran González– dirigeixen el nou muntatge d’aquest espectacle que ha girat per tot el món i el qual es pot veure des del 17 de setembre al Teatre Goya de Barcelona. L’obra està produïda per El Terrat i Kaktus Music i protagonitzada pels joves intèrprets Iñaki Mur i Júlia Bonjoch, amb Gemma Martínez en el paper de la peculiar infermera, l’actriu ja va formar part del primer muntatge, interpretant aquest mateix paper.

Pegados explica la història d’un noi i una noia que es coneixen en una discoteca i acaben fent l’amor en un lavabo. Fins aquí… res tan estrany. Tot s’embolica, però, quan s’adonen que s’han quedat enganxats i decideixen anar a l’hospital.  Aquí és on comença la història dels dos protagonistes, que estaran condemnats a entendre’s i conèixer-se durant la llarga espera còmica al box d’urgències.

Pegados explica la història de dos nois que acaben enganxats literalment…

En temps de COVID els teatres han estat buits i, tant l’equip de Pegados com el mateix Teatre Goya, expliquen que realitzar una producció en aquestes condicions ha estat una feina àrdua i complicada,  amb molta motivació però molt poques garanties i molta incertesa, Tot i així o, precisament per aquests motius, es mostren tots molt entusiasmats de poder presentar aquest espectacle.

La instauració de nous protocols i mesures, per desgràcia, ens poden distanciar una mica de l’ambient festiu, distès i fins i tot glamurós d’una nit de teatre, per això insisteixen que faran TOT I MÉS perquè durant l’espectacle ens oblidem del virus, que ja se n’han preocupat prou tots ells i ho seguiran fent.

Des d’EspectáculosBCN ens il·lusiona veure que els Teatres tenen tantes ganes de tornar a nosaltres, com nosaltres de tornar als Teatres. Molta força a la cultura i molts ànims!


El musical

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *