Per un sí o per un no

Un debat sobre el llenguatge i el seu ús s’enfila sobre l’escenari de la Sala Muntaner de la mà de dos grandíssims actors catalans: Lluis Soler i Xavier Boada. La mítica novela de l’autora franco-russa Nathalie Sarraute, «Per un sí o per un no» torna a Barcelona, aquesta vegada, sota la direcció de Ramón Simó. Una obra que desengrana el nostre llenguatge d’una manera original i divertida.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=VMGY8Oa2CVk]

Dos amics molt amics però molt diferents l’un de l’altre es troben a parlar com tantes altres vegades. En un moment donat, un dels dos diu «ta bé això». I aquí comença tot: aquesta frase, dita d’una manera o d’una altra, canvia totalment de sentit o s’interpreta al revés. I promou una discussió que, naturalment, va molt més enllà del suposat contingut de la frase.

«Per un sí o per un no» tracta de dos vells amics que, a partir d’una conversa anodina, entren en una batalla sense treva i s’enfonsen en un joc de postures irreconciliables. Està articulada entorn la “veritat” dels mots, que pot dur a conseqüències incalculables.

  • Direcció: Ramón Simó
  • Autor: Nathalie Sarraute
  • Intèrprets: Lluis Soler i Xavier Boada

Entrades Per un sí o per un no – Muntaner

espectaculosBCN

Resdacción de EspectáculosBCN

Somos una web de referencia cultural en Barcelona. Desde hace 10 años que nos juntamos un grupo de barcelonesas con ganas de compartir nuestra pasión por el teatro, por la música, por la literatura y por los planes más importantes de nuestra ciudad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *