Per un sí o per un no

Un debat sobre el llenguatge i el seu ús s’enfila sobre l’escenari de la Sala Muntaner de la mà de dos grandíssims actors catalans: Lluis Soler i Xavier Boada. La mítica novela de l’autora franco-russa Nathalie Sarraute, “Per un sí o per un no” torna a Barcelona, aquesta vegada, sota la direcció de Ramón Simó. Una obra que desengrana el nostre llenguatge d’una manera original i divertida.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=VMGY8Oa2CVk]

Dos amics molt amics però molt diferents l’un de l’altre es troben a parlar com tantes altres vegades. En un moment donat, un dels dos diu “ta bé això”. I aquí comença tot: aquesta frase, dita d’una manera o d’una altra, canvia totalment de sentit o s’interpreta al revés. I promou una discussió que, naturalment, va molt més enllà del suposat contingut de la frase.

Per un sí o per un no” tracta de dos vells amics que, a partir d’una conversa anodina, entren en una batalla sense treva i s’enfonsen en un joc de postures irreconciliables. Està articulada entorn la “veritat” dels mots, que pot dur a conseqüències incalculables.

  • Direcció: Ramón Simó
  • Autor: Nathalie Sarraute
  • Intèrprets: Lluis Soler i Xavier Boada

Entrades Per un sí o per un no – Muntaner

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

Filóloga hispánica y periodista digital. Apasionada del teatro, de la literatura y de la música. Miembro de la cía LetrasConVoz y fundadora de EspectáculosBCN.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *