Per un sí o per un no

Un debat sobre el llenguatge i el seu ús s’enfila sobre l’escenari de la Sala Muntaner de la mà de dos grandíssims actors catalans: Lluis Soler i Xavier Boada. La mítica novela de l’autora franco-russa Nathalie Sarraute, “Per un sí o per un no” torna a Barcelona, aquesta vegada, sota la direcció de Ramón Simó. Una obra que desengrana el nostre llenguatge d’una manera original i divertida.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=VMGY8Oa2CVk]

Dos amics molt amics però molt diferents l’un de l’altre es troben a parlar com tantes altres vegades. En un moment donat, un dels dos diu “ta bé això”. I aquí comença tot: aquesta frase, dita d’una manera o d’una altra, canvia totalment de sentit o s’interpreta al revés. I promou una discussió que, naturalment, va molt més enllà del suposat contingut de la frase.

Per un sí o per un no” tracta de dos vells amics que, a partir d’una conversa anodina, entren en una batalla sense treva i s’enfonsen en un joc de postures irreconciliables. Està articulada entorn la “veritat” dels mots, que pot dur a conseqüències incalculables.

  • Direcció: Ramón Simó
  • Autor: Nathalie Sarraute
  • Intèrprets: Lluis Soler i Xavier Boada

Entrades Per un sí o per un no – Muntaner

espectaculosBCN

Elia Tabuenca

El equipo de redacción de Espectáculos BCN está especializado en el sector cultural de Barcelona: teatro, música, tiempo libre, exposiciones, planes culturales... Te ayudamos a que exprimas el lado más divertido y cultural de la ciudad condal para que conozcas la riqueza que nos ofrece cada día.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *