Pere i el llop amb Brodas Bros al Palau de la Música

Prokofiev i el hip-hop estaran junts aquest dissabte al Palau de la Música. Pere i el llop, un conte infantil musical comptarà amb la participació d’aquest grup barceloní de dansa urbana. Una combinació explosiva que donarà al conte clàssic un aire completament nou. Una manera d’acostar la música clàssica als més joves, mostrant-los que “clàssic” i “contemporani” no són sempre conceptes tan allunyats, que es poden donar la mà i estar junts.

Pere i el llop és una faula musical, amb narrador, que dóna veu a cadascun dels personatges amb diferents instruments. Així, Pere té la veu de les cordes; el gat, la veu del clarinet; l’avi, del fagot… I el diàleg entre els personatges, amb lleugers apunts del narrador, se’ns fa visible amb la música.

Completen el concert, la Marxa Militar en si bemoll opus 99. Una obra de la que el propi Prokofiev n’estava molt orgullós. És una marxa alegre que potser estava pensada més per ser interpretada en una sala de concerts que en una desfilada militar. I Ma mère l’oie, de Ravel, escrita per a piano a quatre mans. Ma mère l’oie es composa de cinc peces titulades “Pavana de la Bella Dorment del bosc”, El petit Polzet (en Patufet), La neneta lletja emperadriu de les pagodes, Conversa entre la Bella i la Bèstia i El Jardí Encantat. Cinc petites peces molt evocadores, que és el que pretenia en Maurice Ravel.

Pere i el Llop i Ma mère l’oie ens porten de nou a la infantesa, al temps dels contes, de la imaginació, de la màgia, de les trapelleries.

L’Orquestra Simfònica del Vallès, OSV, serà l’encarrega d’interpretar les tres peces. Amb la qualitat i professionalitat que la caracteritzen, l’OSV, dirigida per Pedro Alcalde, farà que els personatges d’aquestes faules musicals se’ns facin vius i presents en escena i la col·laboració dels Brodas Bros, amb la seva energia i el seu ball, serà el complement perfecte per a una vetllada que agradarà a grans i petits.

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *