Arriba Piñata Music Series a Paral·lel 62

Arriba Piñata Music Series a Paral·lel 62

Agenda concerts Barcelona

Aquesta tardor, arriba Piñata Music Series a la Sala Paral·lel 62, amb el tret de sortida aquest divendres 27 d’octubre. Amb una àmplia gamma d’estils musicals, des del jazz fins a la fusió, ritmes llatins, soul, funk i molt més, aquest esdeveniment d’un mes promet ser un viatge musical com cap altre. A Espectáculos BCN t’ho expliquem!

Piñata Music Series, un nou cicle de concerts a Barcelona

Amb una alineació que es llegeix com un qui és qui de l’escena musical mundial, Piñata Music Series mostrarà els talents de 23 artistes de 14 països diferents. El programa és una barreja encantadora d’estrelles consagrades que han deixat una empremta indeleble al món de la música i músics emergents que estan donant forma als sons del futur.

«Piñata Music Series és tot sobre sorpreses, alegria, celebració i descobriment», diu l’organitzador de l’esdeveniment. «Així com una piñata està plena de tresors ocults, els nostres concerts estan plens d’un món de sorpreses musicals esperant a ser explorades.

Programació de Piñata Music Series 2023

La sèrie de concerts començarà divendres 27 d’octubre i es prolongarà durant un mes, amb un total de 12 concerts, la majoria d’ells amb múltiples artistes.

Aquí teniu un tast de la programació de la primera setmana:

Divendres, 27 d’octubre: Alex Serra + La chica

Iniciant la sèrie amb una barreja única de talents musicals, aquest concert inaugural establirà la pauta per a un mes d’interpretacions sensacionals.

Dissabte, 28 d’octubre: Azymuth + Mitú

Experimenteu la fusió del jazz i l’electrònica mentre Azymuth i Mitú prenen l’escenari per a una nit inoblidable de música.

Dimecres, 1 de novembre: Corinne Bailey Rae

Prepareu-vos per a una nit encantadora de melodies plenes d’ànima amb la captivadora Corinne Bailey Rae.

Dijous, 2 de novembre: Benny Sings + José James

Espereu una nit plena de veus suaus i ritmes irresistibles mentre Benny Sings i José James comparteixen l’escenari.

Piñata Music Series no és només una sèrie de concerts; és un viatge cultural, una celebració de sons globals i un testimoni del poder de la música per unir persones de tots els racons del món. Amb un calendari ple de talents extraordinaris i col·laboracions interculturals, promet ser una experiència musical que Barcelona no oblidarà ràpidament. Aquí tens la programació completa del festival.

Així que agafeu les vostres entrades i prepareu-vos per a un mes de música tan diversa i emocionant com una piñata plena de sorpreses 😉

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *