Torna «Poesia als Parcs. Lletres i paisatges» amb la seva 16a edició

T’agradaria incorporar una mica de locus amoenus a la teva vida? Portem bones notícies per tots els amants d’aquest tòpic literari, perquè la 16a edició del cicle “Poesia als parcs” ja és aquí per fer els nostres somnis bucòlics una realitat fora del paper.

Poesia als Parcs 2021: poesia, naturalesa i música

La 16a edició de “Poesia als parcs. Lletres i paisatges” torna amb el bon temps, i des del 27 de maig fins el 6 de novembre, així que ja podem gaudir de la millor poesia contemporània als espais naturals més bonics del territori.

L’edició d’enguany comptarà amb 15 recitals repartits en diversos espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, i a d’altres parcs vinculats amb la Diputació mitjançant convenis o agermanaments com el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Natural de la Serra de Montsant o l’Obra Cultural de l’Alguer, a l’illa de Sardenya.

Aquest conjunt d’actes poeticomusicals va començar l’any 2005 en col·laboració amb el programa “Viu el parc” per tal d’apropar la cultura als parcs naturals. Alhora, el cicle promou la difusió de l’obra poètica d’autors locals i la comunicació entre la poesia i la natura en llengua catalana.

El programa d’enguany de «Poesia als parcs» compta amb la participació de les veus joves més prometedores de la poesia a Catalunya, com ara Anna Gas, Laia Maldonado, Paula S. Piedad, Juana Dolores Romero i Laura Torres, a més de la col·laboració de nombrosos artistes, músics, cantants, actors i poetes que conduiran els recitals.

La inauguració ja va tenir lloc el dijous passat, però podeu consultar el programa sencer per no perdre-us cap més bonica trobada entre naturalesa i art. L’assistència és lliure i gratuïta, però cal inscripció prèvia a través d’un formulari que trobareu a la seva pàgina web.

Erola Puigsech

Llicenciada en Llengües i literatures Modernes (francès i alemany), he viscut i estudiat per tot Europa des d’Oxford fins a Múnic, Montpeller o Berlín, però Barcelona segueix robant-me el cor cada vegada. M’apassiona tot el que sigui la cultura i les arts, tant literatura com música, teatre o arts plàstiques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *