El Pony Pisador ofereix un concert a la Sala Apolo

El Pony Pisador ofereix un concert a la Sala Apolo

Agenda concerts Barcelona

Aquest divendres a la Sala Apolo tenim una festa de les grosses, d’aquestes que venen de gust ara que s’apropa el Nadal i a la qual podem assistir-hi tota la família; els seu amfitrió és el Pony Pisador i promet ser una bogeria, com tot el que fan.

El Pony Pisador presentarà el seu nou disc a Barcelona 

Amb el cartell d’entrades esgotades, presentaran el seu nou disc «It’s never too late for Sea Shanties», on segueixen combinant la música folk i les melodies marineres en 13 temes entre els quals trobem Bully in the Alley, Carta de navegar o L’Abordatge, tema que ells mateixos amb molt sentit de l’humor defineixen com una mena de musical molt curt, que recorda la banda sonora de la pel·lícula Piratas del Caribe, la qual cosa considerem una absoluta victòria i un bonic homenatge a un component clau del cinema de la nostra infància.

També ens regalaran alguns dels seus clàssics com “Tot és part de ser un pirata” o “La confraria del menhir”.

La música de El Pony Pisador ens apropa a les melodies tradicionals celtes amb un estil fresc, divertit, molt característic i original. El quintet de Barcelona, que ve acompanyat de la banda Polzes Prènsils, prometen un espectacle únic on de ben segur ens farem un tip de ballar, cantar i somriure amb la seva energia en aquest concert de fi de gira a la Sala Apolo de Barcelona.


El Pony Pisador ofereix un concert a la Sala Apolo

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *