POOL (NO WATER) arriba a la Sala Beckett

Pot passar que algú que no coneixem de res, que viu molt lluny de nosaltres, hagi escrit una obra de teatre que parla de nosaltres? Que l’hagi clavat? O és que potser les nostres vivències són més tòpiques del que ens pensem?

Pool (No water), una obra de teatre sobre l’amistad que arriba a la Sala Beckett

Això és el que ha passat amb Pool (No water), una història sobre l’amistat, sobre com influeix l’èxit entre nosaltres… una història que els va passar als amics que són Íntim Produccions… i que van trobar que un text de Mark Ravenhill explicava, gairebé fil per randa, allò que els havia passat a ells.

Per acabar d’arrodonir una història que podria semblar ficció, però no ho és, mentre preparaven el muntatge, es van trobar amb en Mark Ravenhill… a Venècia, en una pizzeria. Hi ha textos i companyies de teatre que estan destinats a trobar-se. Gràcies a aquesta trobada, el text va ser retocat per adaptar-lo a Íntims Produccions.

Una obra de teatre creada amb el col·lectiu VVAA

La col·laboració del col·lectiu VVAA (que recordem amb molt d’afecte, des del seu muntatge Wohnwagen), ha construït un muntatge on el públic es trobarà amb bombolles que explicaran una anècdota sobre l’amistat.

Una història que canviarà dia a dia, perquè els espectadors seran diferents, perquè les anècdotes s’expliquen sempre igual, però sempre diferent, perquè és un text que és viu, com els nostres records i les nostres vivències.

Pool (No water) ens farà descobrir l’amistat, com n’és de forta… i també fràgil alhora.

  • Pool (No water) de Mark Ravenhill
  • Dramatúrgia i direcció: Anna Serrano, Elena Martín i Marc Salicrú (col·lectiu VVAA)
  • Un espectacle d’Íntims Produccions i col·lectiu VVAA
  • Una coproducció d’Íntims Produccions i FiraTàrrega

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *