Els VI Premis TeatreBarcelona celebren l’excel·lència de l’escena a Barcelona

Els VI Premis TeatreBarcelona celebren l'excel·lència de l'escena a Barcelona

Barcelona es prepara per a una nit de celebració de l’art teatral amb la sisena edició dels Premis TeatreBarcelona. Aquesta gala anual reconeix l’excel·lència en les arts escèniques i dona veu al públic perquè expressi el seu suport i admiració per les millors propostes de l’escena de la ciutat.

Tornen els Premis TeatreBarcelona 2023: nominacions

Amb més de 50 espectacles diferents competint en 19 categories, els VI Premis TeatreBarcelona prometen ser una celebració impressionant de l’art teatral. Els espectacles «Fàtima», «Una noche sin luna» i «L’alegria que passa» es destaquen com els més nominats, amb «Fàtima» liderant amb un total de 5 nominacions.

  • Fàtima. Aquesta producció del Grec 2022 i el Teatre Lliure ha demostrat ser un èxit entre el públic i els crítics, i opta a premis en categories com Millor Espectacle, Millor Direcció, Millor Text Original, Millor Interpretació i el Premi Revelació.
  • «Una noche sin luna» de Juan Diego Botto i «L’alegria que passa» de Dagoll Dagom no es queden enrere, amb 4 nominacions cadascun. Aquestes dues produccions ofereixen una excel·lent varietat d’actuacions i narrativa que ha captivat l’audiència.
  • En la categoria de musicals, l’espectacle «Golfus de Roma» s’ha destacat amb 3 nominacions, amb el seu protagonista Jordi Bosch sent doblement nominat a Millor Interpretació de Musical i Millor Interpretació pel seu paper a «Tots eren fills meus». Aquest musical ha demostrat ser una experiència única a l’escenari.
  • «Sucia» de Bàrbara Mestanza lidera amb 3 nominacions en les categories escèniques de proximitat. Aquesta producció ha aconseguit connectar amb l’audiència a través de la seva intimitat i profunditat.
  • Altres espectacles i professionals també han estat reconeguts en aquests prestigiosos premis, com «Coralina, la serventa amorosa«, «Tot el que passarà a partir d’ara» i noms com Cristina Genebat, Lide Uranga, Israel Galván, El Conde de Torrefiel, Parking Shakespeare i Berto Romero, entre altres.

Dimarts 19 de setembre es celebrarà la gala de premis

Els premiats es donaran a conèixer en una gala presencial aquest setembre. Els Premis TeatreBarcelona tenen com a objectiu reconèixer la qualitat i l’excel·lència de les arts escèniques a Barcelona i establir un nexe directe entre el públic i els professionals de l’escena. Les nominacions han estat seleccionades per un grup de més de cinquanta recomanadors i periodistes culturals que col·laboren amb la publicació digital i en paper al llarg de l’any.

Amb la ciutat de Barcelona com a escenari i l’entusiasme del públic com a força impulsora, els VI Premis TeatreBarcelona prometen ser una nit inoblidable per a celebrar l’art teatral de la ciutat i els talents que el fan possible.

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *