Presentació de la 30a temporada de FOCUS

Nuestra opinión

Focus presenta una temporada que té de tot i força. Els teatres del grup, Romea, Condal, Goya i Villarroel ofereixen una cartellera ben variada on tothom hi trobarà un espectacle al seu gust.

Èxits recents, com Caiguts del Cel o El Preu, tornen a la cartellera, per tornar a omplir a sala. Així com Broken Heart History i Sòcrates. I una nova aventura de Gerónimo Stilton, un regal per als més petits.

Una temporada de teatre plena d’opcions per a tots els públics

Grans actors i actrius tornaran a trepitjar els escenaris. Al Goya s’estrenen amb Héctor Alterio, a El Padre. A La Villarroel, Emma Vilarasau serà La Mare. I encara que els títols es complementen, les històries que ens explicaran a cadascuna són ben diferents.

Tornarem a trobar Shakespeare, amb una adaptació d’Othelo que no deixarà ningú indiferent. I també trobarem Txèkhov, en una adaptació de Les Tres Germanes que ens farà riure i pensar. La guerra, el conflicte i les decisions que prenem se’ns explicarà a La Treva.

La comèdia ens arriba amb Avui no sopem. I les T de Teatre ens porten E.V.A., un muntatge que ens parla sobre el dolor però, ja ens avisen, no patiu: farà riure. Art, de Yasmina Reza, estarà al teatre Goya per fer-nos reflexionar sobre l’amistat.

Jordi Banacolocha, Emma Vilarasau, Anna Barrachina, Mima Riera, David Selvas, Josep M. Pou, Mario Gas, Clara Segura, Ramon Madaula, Pepo Blasco, Patrícia Mendoza, Victòria Pagès, Albert Triola, Abel Folk, Pep Planas… i molts més actors i actrius, grans professionals que deixaran el llistó molt alt, com sempre. La qualitat, la professionalitat, el talent brillaran durant tota la temporada.

Aquesta temporada no serà difícil triar una obra de teatre: les voldrem veure totes!

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *