Ja coneixem la nova temporada de El Maldà!

El Maldà és un teatre petit. Però només és petit pel que fa a l’espai. Perquè, pel que fa a les iniciatives, produccions, idees, talent… és enorme. Fa tres anys que la companyia Els Pirates en va agafar les regnes i s’ha convertit en un teatre de referència en els muntatges de petit format.

Així, com qui no vol la cosa, han aconseguit un 90% d’ocupació i una assistència de 12.500 espectadors en la temporada passada. Un èxit que no se’ls ha pujat al cap. En lloc d’adormir-se en la glòria aconseguida, han preparat una temporada de traca on hi haurà una mica de tot: nous muntatges, produccions pròpies, reposicions i també, és clar, algun musical.

El teatre a Barcelona que ens proposa El Maldà

De moment, ja han començat la temporada amb Exacte, la vida com no és i Shaking Shakespeare. I continuen amb Les Males Persones, Les dones sàvies, Estranha forma de vida, Mambo, El conte de Tots Sants, El llarg dinar de Nadal (una reposició que ja és un clàssic de la casa), Vernissatge, Déu és bellesa, Peggy-Pickitt, Vremya Musei (una altra reposició que cal no perdre’s!, Barbes de balena, Ignots, Per si no ens tornem a veure… i els dilluns, a partir de gener, cabaret: Close to Liza, Missis Brownie i Qué fue de Andrés Villarrosa…

El Baró – El Maldà from Jordi Ferré Batalla on Vimeo.

Muntatges que adapten clàssics (Les dones sàvies, El conte de Tots Sants, Les males persones), que ens parlen de l’amistat (Ignots), de les dones (Barbes de Balena), dels matrimonis (Mambo)… remeneu, remeneu dins la temporada del Maldà: segur que entre tots aquests títols, autors, actors i directors, hi trobeu propostes que us atrauran. Deixeu-vos portar pel vostre instint i aneu al Maldà.

Ah, i per si en voleu més, els Balnearis estan de gira… encara teniu l’oportunitat de veure’ls!!!

El Maldà es supera a ell mateix. I, tot i ser un teatre petit, es fa cada dia més i més gran. Es mereix l’èxit que està tenint, aconseguit amb molt bona feina, molta imaginació i molt talent.

Anar al Maldà sempre és i serà una bona pensada!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *