Presentació temporada: GRUP FOCUS

Nuestra opinión

Focus ha presentat temporada. Quatre teatres que ofereixen una varietat d’espectacles on tothom hi pot trobar allò que li agrada.

Voleu comèdia? Shirley Valentine, la Calavera de Connemara, Adossats, l’Omissió de la Família Coleman, Escape Roomm, L’últim acte, L’habitació del costat,  Les noies de Mosbank Road, … comèdia agra, comèdia combativa, comèdia absurda… trieu i remeneu.

Drama? Othello, La Partida d’Escacs, Señora sobre fondo gris, Casa de Nines (segona part),  Todas las noches de un día, La Dansa de la Venjança, La Zanja, Fedra… drama, tragèdia, intriga, preguntes sense resposta, teatre que ens remou per dins.

Un espectacle poètic? Federico García. Una barreja de dansa, música i poesia que ja va exhaurir entrades la temporada passada.

Textos que es mouen entre la comèdia i el drama? E.V.A., El desguace de las muses. E.V.A. és un muntatge que celebra els 25 anys de la companyia T de Teatre. Un èxit que torna. I que esperem que torni més vegades.

La programació OFF i la familiar continuen al Grup Focus

Si no en teniu prou amb això, afegim les programacions off: La Villarroel continua amb la seva aposta per teatre off, gairebé en hora tronera, després de l’espectacle de cartellera: El declive, A.K.A., Abans, If (l’últim desig).

Encara en voleu més? Doncs teniu teatre familiar. Sí, el Romea té programació per als més petits, per a aquells que seran el públic del futur: Taller de músics, Un conte de Nadal – El Musical, Viu el Teatre, Alícia al País de les Meravelles, Pintamúsica, 1 2 3 rondalla va i rondalla ve, Pica de Mans, El petit Dalí i el camí cap als somnis, Cinemúsica, Vida… I, si voleu descobrir un nou espai: Artabán, a l’Onyric.

Onyric, el nou teatre de Barcelona

Què? Més? Doncs,va… més! L’Onyic és el nou teatre de Barcelona. L’antic teatre Condal ha estat remodelat de cap a peus i s’ha convertit en el focus del teatre musical.

Grans produccions, concerts a l’escenari, concerts de petit format, concerts lligats amb la programació de capçalera… comencem. Obre la temporada Fun home, per continuar amb 24 hores en la vida d’una dona, 25 il·lusions del Mag Lari i Les dames del Perpetu Socrs.

Concert: Kerry Ellis , Lydia Fairen, Ànteros, Nigel Planer, Broadway a Capella,  Paquito Forever (del que hi haurà un concert en la versió anglesa), Impro Side Story, I hate music, Roger Berruezo…

I al Coliseum, perquè és el teatre on es podia muntar un espectacle com aquest, el Grup Focus hi porta Ben-Hur. Teatre en cinemascope.

El Grup Focus ha pensat en tot i en tothom… ara, el que us serà difícil, és començar a programar les agendes per enquibir-ho tot. Però es pot. Agafeu llapis i paper i comenceu. La temporada és tota vostra.

 

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *