Presentación de temporada: Auditori de Sant Cugat

El Teatre Auditori de Sant Cugat presenta una temporada de traca. Hi podreu trobar espectacles per a tots els gustos, per a totes les edats. Han fet una programació que no es deixa res.

En teatre, hi podreu veure El florido pensil, L’avar de Molière, Sota teràpia, Dansa d’agost, The Tempest, Caiguts del cel, Cabaret, André i Dorine, Avui no sopem, Aire, La fortuna de Sílvia, Miravella, David Guapo i La asamblea de las mujeres. Gaziel entrevista Shakespeare & Cervantes. Comèdia, drama, produccions internacionals… difícil no trobar res que no us agradi.

Una temporada plena de propostes per a tots els gustos al Teatre Auditori de Sant Cugat

Pel que fa a música, podreu gaudir de la veu de Rufus Wainwright, Chenoa, Manel, Barbara Hendricks, Avishai Cohen Trio, Orquestra Simfònica de Sant Cugat interpretant Beethoven i Schumann, el Rèquiem de Mozart en una producció del Liceu, Deparamo, Ara Malikian, Antonio Orozco, Don Giovanni, Auronplay, Sopa de Cabra, Peter Pan un conte musical, Concert de valsos i danses, Júlia Farré-Llongueras interpretant Granados, Nuria Rial i David Alegret amb Albert Guinovart, The Risas, In somni, concert de l’OBC amb El Senyor dels Anells. Entre tanta varietat segur que hi trobeu aquell concert que us fa vibrar.

Voleu poesia? També en tindreu: Santíssims Poetes, poesia contemporània i música de Carlos Santos i Nit de poesia, dirigida per Pau Carrió.

També podreu gaudir de grans espectacles de dansa: Dutch National Ballet Company Junior, Sara Baras i Ballet nacional Sodre/Uruguay Julio Bocca.

Els nens també tindran espectacles per a ells. A l’Auditori de Sant Cugat han pensat en la canalla: Gisela y el libro mágico, La petita flauta màgica, El petit príncep (per petits i no tan petits, que a tots us agradarà).

Però també han pensat en programar en altres espais. Així, al Teatre de Mira-Sol hi podreu veure Psicosi de les 4:40, Ragazzo, Mama Singt Geschenke, Les Supertietes i Loops. I si voleu passar una estona al Cafè Auditori amb bona música, també hi teniu un menú selecte per triar: Rivolta a Barcelona, Estic fent Sondheim amb Mone, Erwyn Seeruton, Solsona-Acevedo-Angel Rey Trio i 12 to 12 Do the duu du.

El Teatre Auditori de Sant Cugat us ofereix una temporada GRAN. Gran pels seus muntatges, per la qualitat dels intèrprets, per la selecció variada… Una programació que té espectacles per a tothom. Tots els espectadors hi trobaran el seu: tant si agrada el drama, la comèdia, la música clàssica, el jazz, el pop, els musicals, els monòlegs, la dansa contemporània o la clàssica… llegiu-vos el programa. Hi ha un espectacle que és per a vosaltres, que us està esperant.

Nicolas Larruy El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *