Pretérito Imperfecto tanca el cicle de Maldà i Xocolata

El darrer concert del cicle Maldà 1700 de música antiga i xocolata ha estat dedicat a Telemann. La formació Pretérito Imperfecto ha brodat un programa amb música dedicada a París.

Alejandro Fernández (clavicèmbal), Alberto Gómez (violoncel), Borja Gimeno (violí) i David Gutiérrez (treaverso) han fet una interpretació de la música de Telemann plena de sentiment i de complicitat amb el públic. Un públic que, a més, ha seguit amb molt d’interès les explicacions que, entre peça i peça, ens han anat donant sobre la música de Telemann.

Pretérito Imperfecto presenta un concert sublim per tancar l’edició 2019 de Maldà i Xocolata

El programa estava composat per tres de les sis suites, la n. 2 e La Menor, la n. 4 en Si Menor i la n.6 en Mi Menor. Un programa ben triat que ha estat un regal per a les nostres orelles. Pretérito Imperfecto és un quartet que fa un gran treball amb la música que té a les mans, la viu mentre la interpreta i fa que la vivim els que l’escoltem.

Pretérito Imperfecto interpreta magníficament les peces i, a més, sap connectar amb els seus oients d’una manera excepcional.

Però el programa tenia una sorpresa: Eudald Puy, Hong Xiang Lin, Júlia Naya, Marjorie Agustí i Berta Torres, tots ells alumnes de l’Escola de Música Municipal de Can Ponsic, han obert el concert amb una sonata de Giuseppe Tartino… i juntament amb Pretérito Imperfecto han tocat la peça que ha tancat el concert, Concerto en Re Major, de Tartini.

Un concert que ha estat una gran cloenda per a un gran festival de música i que ja ens fa enyorar el que hem viscut i que ens fa anhelar el cicle de l’any vinent.

I, com sempre, xocolata desfeta… i aquest cop, per als més agosarats, hi havia l’opció de xocolata a l’asteca: sense llet, sense sucre, i amb bitxo… una explosió de sabor al paladar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *