El Primavera Sound 2018 en imatges – Les millors fotos del festival!

Ressaca de Primavera Sound 2018? A Espectáculos BCN t’oferim les millors imatges d’un dels esdeveniments culturals més internacionals que tenen lloc cada any a Barcelona.

Ha passat gairebé una setmana, les cames, el cap i el cos en general, es recuperen d’un festival intens, ple de música, colors i bon ambient.

Amb el pas dels dies es van esborrant els records més superficials per deixar pas a aquells que es queden en els nostres sentits, per ser especials, per algun motiu… que serà diferent per cadascú de nosaltres; amb qui vam compartir un concert, a qui vam retrobar entre la multitud, després de molt de temps i per casualitat, quin grup ens va sorprendre, el gust d’una última cervesa que no era l’última o aquella ensopegada corrent d’un dels escenaris a un altre que quedava a l’altra punta (resant perquè el proper grup s’endarrerís una miqueta). I el peu aquest que encara fa mal, però sarna con gusto no pica.

El Primavera sound 2018 ha deixat en la nostra memòria grans actuacions, notes potents i vibrants i una sensació de bon rotllo indiscutible.

A més a més, nosaltres us deixem aquests moments, captats pel nostre fotògraf Ben Vine que valen, com sovint ho fan les imatges, més que totes les paraules que se’ns puguin acudir.

Fotos del Primavera Sound 2018

RIDE

CHROMEO

JON HOPKINS

BJÖRK

BJÖRK

CHROMEO

Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *