Recital inaugural del LIFE Victoria 2019

Recital inaugural del LIFE Victoria 2019

La Fundació Victoria de los Ángeles ha tornat a presentar el Festival Life Victoria amb un concert inaugural que va ser un regal a les oïdes.

Un concert exquisit dóna el tret de sortida al Festival Life Victoria 2019

Ana Gomà, mezzosoprano, va obrir el concert, acompanyada al piano per Éric Varas, tots dos Life Victoria New Artists. Va ser un començament de festa que va deixar bocabadat al públic. Ana Gomà és una gran intèrpret que té una veu amb un color molt distintiu i plena de modulacions… la seva veu arriba a molts registres i dóna molta expressivitat a les cançons. A més, Ana Gomà té un bon domini de l’escenari i connecta molt bé amb el públic. Esperem retrobar-la aviat com a intèrpret consagrada, i que sigui ella la qui dona una nova oportunitat a nous Life New Artitst.

Després de la intepretació d’Ana Gomà, el concert només podia anar a millor. I hi va anar. Martin Hâssler i Julius Drake van complir totes les espectatives. Martin Hâssler té una veu avellutada plena de modulacions, que és capaç de donar a cada síl·laba de cada cançó, a cada nota, un èmfasi especial. Martin Hâssler fa de cada lied un moment únic i aconsegueix que pensem que cada lied és per a cadascun de nosaltres, fa que oblidem que estem en una sala de concerts envoltats de més gent.

El repertori, dedicat a Clara Wieck-Schumann, va ser preciós, amb una selecció excel·lent de lieds que es movien entre el romanticisme del segle XIX i les cançons més populars, i de taverna. I per a cada lied, en Martin Hässler va mostrar una sensibilitat diferent.

El Festival Life Victoria ha fet una programació meravellosa de concerts fins al mes de desembre. I, després de gaudir del concert inaugural, ja sabem que el nivell i la qualitat de tots els intèrprets seran excepcionals.

Un aplaudiment per al Life Victoria! Un aplaudimet per Ana Gomà! Un aplaudiment per Martin Hässler!

Nicolas Larruy

El teatre m’agrada des de què tinc memòria. De ben petita ja anava a veure el Cicle de Teatre per a Nens i Nenes de Cavall Fort, al Romea… i ja no he deixat de gaudir del teatre. Per a mi, el teatre és salut, és felicitat… és vida! Actualment, a més de col·laborar a Espectáculos BCN, i de dedicar temps al teatre amateur, faig de jurat a la Mostra de Teatre del Raval i al Concurs de Teatre del Foment Martinenc; també col·laboro a Ràdio Montornés. El meu Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *