Crítica: Requiem For Evita – Un homenatge a Evita Perón

Crítica: Requiem For Evita - Un homenatge a Evita Perón

Cada setmana, tres amics es reuneixen en un local per fer un homenatge a Eva Perón, Evita. Junts senten la necessitat de retre-li homenatge a través d’una missa, cantant cançons relacionades amb la seva vida i compartint la seva història amb altra gent que assisteix en aquestes trobades.

A l’espectacle hi apareixen moltes referències polítiques, religioses, musicals, feministes, que van tenir a veure amb la seva vida, entre d’altres, i fins i tot hi és present la mongeta «perona», que es diu així per ella. També es parla sobre la influència que reflexa Evita sobre les nostres ànimes.

Ivan Labanda, Jordi Vidal i Andreu Gallén protagonitzen «Requiem for Evita» 

Una obra dirigida per Jordi Prat i Coll, on els tres actors, Ivan Labanda, Jordi Vidal i Andreu Gallén (també pianista de l’espectacle), destaquen pel seu alt nivell vocal i es compenetren molt bé en les cançons corals.

És curiós que el personatge principal (d’Evita), no a totes les funcions estigui interpretat per una actriu, sinó que alternin dos actors, Anna Moliner i Ivan Labanda. Al ser un personatge femení no queda molt clar i justificat perquè l’interpreta també un actor.

Cançons tan conegudes com Don’t Cry for me Argentina» a Requiem for Evita

Formen part de l’espectacle cançons tan conegudes com Don’t cry for me Argentina interpretada amb molta emoció.

Tot i així, val a dir que el musical és força variat, ja que hi ha moments més dramàtics però també d’humorístics; com també moments on es fa participar el públic.

Tant si es coneix o no Eva Perón, «Requiem for Evita» és un musical interessant de veure ja que és un personatge històric amb molt a dir.


Crítica: Requiem For Evita - Un homenatge a Evita Perón

Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *