Revólver està de celebració, a la SALA BARTS

Potser sereu d’aquells que, igual que jo, quan llegeix que el disc «Básico 1» de Revólver fa 25 anys, pensa que no pot ser… que «jo me’n recordo de quan va sortir!»…

Doncs sí, aquest passat mes de febrer, el mític disc de Carlos Goñi, estava d’aniversari; un disc emblemàtic que va marcar un punt de referència en la carrera de Revolver i en els acústics en general. I per celebrar-ho, què més adequat que una gira?!

Revólver ens presenta una gira que passa pel Paral·lel el 4 de maig

El rocker madrileny passarà en aquest 25 AÑOS DE BÁSICO TOUR per auditoris i teatres de tot el país, interpretant cançons del llegendari acústic Básico 1 (com «Tu noche y la mía», «El roce de tu piel» o «Si es tan sólo amor») i d’altres, d’aquelles que tothom espera escoltar en un concert de REVOLVER.

Carlos Goñi (veu) s’acompanya en aquest tour acústic de dos músics més; un baix i un percussionista.

El rock de Revólver torna a la ciutat comtal

Per Barcelona Revólver passarà el dia 4 de maig, en la justa intimitat de la Sala Barts, un indret perfecte per el format d’aquest espectacle, que vol ser íntim i arribar al públic i sentir-se per totes les pells, però, que alhora, no es podia fer en una sala de menys aforamentt ja que el rock de Revólver arrossega molts i molts fans, des de fa molts anys.

El seguiran els concerts de Barbastro, el dia 5, Arona (Tenerife) el dia 12 i Valladolid el 19 de maig. Podeu veure la gira sencera aquí.

Nosaltres ja tenim les entrades i us recomanem que no trigueu en comprar les vostres. Ens veiem el proper divendres 4 de maig a la sala BARTS per escoltar autèntic rock dels 90!


Laia Ruiz

Llicenciada en Publicitat i RRPP i redactora, he treballat en tants llocs diferents que em costa classificar-me. Sóc multitasking de naturalesa; començo a fer una cosa i ja estic pensant en la següent. La cultura em dóna vitamines i escric perquè em resulta terapèutic. He fet varis cursos a l’Aula d’escriptors de Gràcia, de creació de novel·la, de guió cinematogràfic i un de redacció periodística a l’Ateneu Barcelonès. El meu perfil a Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *