Roda de premsa: La JAULA DE LAS LOCAS

Roda de premsa: La JAULA DE LAS LOCAS

Dilluns 4 de Juny es va presentar als mitjans, l’espectacle la Jaula de las locas. La roda de premsa es va realitzar a la terrassa de l’hotel Hilton de Diagonal Mar de Barcelona.

L’espectacle, basat en l’obra «la cauge aux folles» de Jean Poiret, està dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix s’estrenarà al Teatre Tivoli a partir del Setembre.

La presentació de La Jaula de las locas en aquesta roda de premsa, va consistir en una desfilada de vestuaris dels diferents personatges que apareixen a l’espectacle, acompanyats de la música de Manu Guix i la presentació de cadascun feta per Ivan Labanda.

Un gran treball de vestuari i perruqueria que impressiona veure. Alguns dels actors que apareixen a l’espectacle són: Oriol Burés, Victor Gómez, Anna Lagares, Roc Bernardí, o el mateix Àngel Llàcer, entre d’altres…

També es va cantar una de les cançons que canten els protagonistes del musical, titulada «Soy lo que soy», interpretada per l’actor Oriol Burés (que interpretarà en algunes funcions el paper d’Àngel Llàcer) amb molta passió.

La roda de premsa va acabar amb un còctel abundant i variat de menjar a la mateixa terrassa, Puro Beach del Hilton amb música i photocall amb els actors


Roda de premsa: La JAULA DE LAS LOCAS

Janna Ayesa

Janna Ayesa es actriz de teatro musical de Barcelona. Experta en el mundo de los musicales, colabora con Espectáculos BCN acudiendo a obras de teatro musicales y comedias.

Un comentario:

  1. Oriol Burés! Pell de gallina!!! Gran interpretació!!! 12/10/18

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *