Romeu i Julieta de La Brutal torna a Barcelona, una visió contemporània de la tragèdia de Shakespeare

Romeu i Julieta de La Brutal torna a Barcelona, una visió contemporània de la tragèdia de Shakespeare

Llegeix la nostra crítica de Romeu i Julieta de La Brutal

Torna Romeu i Julieta de La Brutal al Poliorama. La Brutal, una de les companyies teatrals més aclamades de la ciutat, està a punt de fer el seu esperat retorn al Teatre Poliorama amb una renovada i impactant adaptació de «Romeu i Julieta» de William Shakespeare.

Aquesta serà la tercera temporada de l’obra, que s’ha guanyat el cor del públic amb la seva aproximació contemporània als grans temes de l’amor, la violència, l’amistat, la família i la passió. A Espectáculos BCN t’ho expliquem tot!

Romeu i Julieta de La Brutal, un tractament contemporani de temes universals

Dirigida per David Selvas i amb una aclamada dramatúrgia de Joan Yago, guanyador del Premi TeatreBarcelona 21-22 a la Millor Adaptació, «Romeu i Julieta» dona vida als sentiments i tensions que continuen ressonant avui dia. A través d’aquesta adaptació, l’obra pretén allunyar-se de les trampes de l’amor romàntic i, en canvi, convidar els espectadors a explorar un nou paradigma.

La Brutal no només ofereix una visió contemporània en la seva narrativa, sinó també en la seva estètica. La producció s’inspira en referències visuals de sèries de consum massiu, com «Euphoria,» «Sex Education» i «Élite,» per atreure i connectar amb el públic adolescent i aquells que podrien no tenir la tradició d’anar al teatre.

La representació captura la intensitat i la bellesa de les paraules de Shakespeare, mentre els joves enamorats posen les seves vides en perill en un crit desesperat per combatre l’odi que separa les seves famílies. Aquesta història d’amor eterna continua sent més viva que mai, i La Brutal promet que aquesta nova temporada serà un espectacle inoblidable.

Un repartiment estel·lar

La nova temporada de Romeu i Julieta de La Brutal presenta algunes cares noves al repartiment, amb Queco Novell, Marc Balaguer i Eudald Font incorporant-se a una ja talentosa alineació d’actors. A més, els protagonistes, Nil Cardoner i Emma Arquillué, es preparen per interpretar de nou els estimats amants que es llancen al perill en nom de l’amor.

Romeu i Julieta de La Brutal estarà en cartellera tots els dilluns i dimarts, del 2 al 30 d’octubre, al Teatre Poliorama de Barcelona. És una oportunitat única per experimentar l’amor i la tragèdia a través d’una lent contemporània i visceral, que segurament captivarà els cors i les ànimes del públic.

COMPRAR ENTRADES

Elia Tabuenca Elia Tabuenca, licenciada en Filología Hispánica por la UNED, con un máster en Periodismo Digital en ESNECA. Vivo en Barcelona y trabajo como periodista cultural. Soy dramaturga y directora de la compañía LetrasConVoz y Laberinto Producciones, me encanta el teatro, la literatura y la música. Llevo más de 10 años trabajando en el sector digital, compartiendo los lugares que más me gustan de Barcelona, así como ofreciendo críticas teatrales, crónicas de conciertos, opiniones de libros y cubriendo las noticias culturales de la ciudad. Tengo un podcast cultural en Spotify titulado "Rumbo a la Cultura" donde ofrezco información quincenal sobre los eventos culturales más destacados de la ciudad. Ver mi Linkedin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *