Descobreix la nova temporada de la Sala Beckett

La Sala Beckett ha presentat la seva nova temporada per aquest 2020/21, una temporada marcada per la pandèmia del coronavirus, però que arrenca amb moltíssima il·lusió i ganes de fer bon teatre. Espectáculos BCN va anar a la roda de premsa de presentació i aquí us deixem un resum de tot el que es va dir.

Programació de la nova temporada de la Sala Beckett

  • L’espectacle que obre temporada és Todas Las Flores, un muntatge que ja està rebent crítiques excel·lents del públic que ja ha gaudit del muntatge de The Mamzelles, la companyia resident de la temporada 2019-2020.
  • La programació torna amb un èxit de Les Impuxibles. Suite Toc núm. 6 aterra a la Beckett després d’una llarga gira i una petita aparició durant l’estiu.
  • L’autora resident Denise Duncan signa El Combat del Segle. Una història de boxa, racisme, i del Paral·lel. Una barreja que serà, sens dubte, sorprenent.
  • Conversando con Cecilia, és un muntatge on es barreja el text, la filosofia… i les cançons de Cecilia, una cantautora dels anys 70, que va morir tràgicament, i que segur que és una gran desconeguda per a les generacions més joves.
  • Avinguda Diagonal, de Jaroslav Rudiš. Un text que ens submergeix en un bar on compartirem la barra amb un personatge que ens atraurà i ens provocarà rebuig alhora. Jean Claude Van Damme… que ja ens ensumem que no és el seu nom de debò.
  • Karaoke Elusia, d’Oriol Puig, fa que escoltem les veus dels més joves. Fruit d’un projecte internacional de creació, aquest text fa que els joves s’apropin a la creació teatral i s’hi impliquin. D’aquest treball en surt un muntatge que ens parla de l’assetjament, les xarxes socials, dels amics…
  • Els Ocells, de La Calòrica, torna a la Beckett. Una reposició molt esperada perquè molta gent es va quedar sense poder veure-la. Un muntatge basat en l’obra d’Aristòfanes (els clàssics no fallen mai!) que serveix per parlar de l’actualitat.

La temporada, de moment, només té programació fins al desembre. Al gener està previst un cicle dedicat a la Lluïsa Cunillé, el cicle #jotambé i el Festival Alcools.

Però, davant la situació creada per la pandèmia, la Sala Beckett vol ser realista. I, de moment, fa una programació que sembla factible. Programar mirant molt al futur sembla arriscar massa en un moment on tot es pot trastocar, tal com va passar al mes de març.

La Sala Beckett ha fet una gran aposta amb la seva nova temporada. Todas las flores, l’obra inaugural ja és un bon indici del que vindrà després. I, a més a més del teatre, continua l’oferta de cursos per a les ments més inquietes. Un gran ventall on tothom hi pot trobar el seu curs.

La Sala Beckett ha tornat a obrir les portes de bat a bat per a tothom!


 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *